Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kocaelispor Volkan Kazak: Hakemin iyi niyetli olduğunu düşünmüyoruz - Kocaelispor Haberleri

        Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Konyaspor’u konuk eden Kocaelispor, 2-1 mağlup oldu.

        Maçın uzatma dakikalarında Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan kırmızı kart gördüğü için basın toplantısında yardımcı antrenör Volkan Kazak katıldı.

        "HAKEMİN İYİ NİYETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ"

        Oyunu değerlendiren ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kazak, "Oyunla ilgili çok söyleyecek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Hakemin iyi niyetli olduğunu düşünmüyoruz. Penaltı pozisyonunu bize açıklamaları lazım. Ya biz anlamıyoruz ya her hafta standart değişiyor. İki maç üst üste iç saha maçımıza bu hakem verildi. Oyunculara sürekli parmağını kaldırarak tehditvari davranması bize tuhaf geldi. İçeride Metin ağabeyi (Metin Özkan) Konyalı oyuncu darp etti. Oyuncuya sarı kart gösterdiler, Metin ağabeyi ihraç ettiler" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        TGC'DEN HABERTÜRK MANŞET'E ÖDÜL

        Türkiye'nin en prestijli televizyon ödüllerinden biri Habertürk Haber Merkezi Koordinatörü Zülfikar Ali Aydın'ın hazırlayıp sunduğu Habertürk Manşet programına verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ