Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? Yalı Çapkını'ndaki yalı kime, hangi aileye ait?
        1

        Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan Yalı Çapkını, gerçek bir hikâyeye dayanıyor. Dizinin konusu, psikoloji uzmanı Gülseren Buğdaycıoğlu'nun eski vakalarından birine değiniyor. Peki, Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? İşte, tüm detaylar...

        2

        YALI ÇAPKINI NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Star TV'nin yeni dizisi Yalı Çapkını'nın çekimleri Gaziantep ve İstanbul'da yapılıyor. Dizinin Gaziantep çekimleri Millet Hanı'nda yapılırken, İstanbul sahneleri ise Beylerbeyi Hasip Paşa Yalısı'nda çekildi.

        2.sayfa haberine göre Hasip Paşa Yalısı, Sabancı ailesine ait.

        3

        YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

        Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

        4

        YALI ÇAPKINI OYUNCULARI KİMLER?

        Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ