Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Yapı Kredi Bankası Çalışma Saatleri 2023: Yapı Kredi Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor, Hafta Sonu Açık Mı ve Kaça Kadar Açık? - Merak Edilenler Haberleri

        800'den fazla şubesi ve on birlerce çalışanıyla aktif bir şekilde kendine sektörde yer edinen Yapı Kredi, resmi internet sitesi üzerinden online olarak bireysel ve kamusal bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Yapı Kredi şubeleri hafta içi belirli saat aralıklarında müşterilerini ağırlamaktadır. Yapı Kredi çalışma saatleri 2023, Yapı Kredi bankası mesai saatleri, Yapı Kredi kaçta açılıyor, Yapı Kredi bankası kaçta kapanıyor, Yapı Kredi kaça kadar açık, Yapı Kredi bankası öğle arası saati, Yapı Kredi cumartesi açık mı, Yapı Kredi bankası öğle arası hizmet veriyor mu? Yapı Kredi bankasının çalışma düzenine ve mesai saatlerine haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

        Yapı Kredi Çalışma Saatleri 2023

        Yapı Kredi bankası güncel çalışma saatleri hafta içi saat 10.00 ile 17.00 arasındadır. Çalışma saatleri tüm şubeler için standart olup herhangi bir farlılık göstermemektedir. İşte 2023 yılında Yapı Kredi bankasının çalışma saatleri:

        Pazartesi: 10.00-17.00

        Salı: 10.00-17.00

        Çarşamba: 10.00-17.00

        Perşembe: 10.00-17.00

        Cuma: 10.00-17.00

        Cumartesi: Kapalı

        Pazar: Kapalı

        Yapı Kredi Bankası Mesai Saatleri

        Bankaların hangi mesai saatleri arasında müşterilerine hizmet sunduğu oldukça merak edilen konulardan biridir. Genellikle bankalar standart mesai aralıklarında hizmet sunsalar da ufak tefek saat farkları söz konusu olabilmektedir. Yapı Kredi bankası mesai saatleri tüm şubeler için hafta içi saat 10.00 ile 17.00 arasındadır. Hafta sonları ise Yapı Kredi bankaları belli başlı şube ya da şubeler dışında hizmet vermemektedir.

        REKLAM

        Yapı Kredi Kaçta Açılıyor?

        Sabahın erken saatlerinde bankacılık işlemlerini pratik bir şekilde halletmek isteyen müşteriler, öğle ya da akşama oranla daha az müşteri yoğunluğuna sahip olan mesai başlama saatlerini seçerler. Bu bağlamda da en sık sorulan soruların başında Yapı Kredi bankasının açılış saatleri gelmektedir. Yapı Kredi bankası hafta içi saat 10.00’da hizmet vermeye başlamaktadır.

        Yapı Kredi Bankası Kaçta Kapanıyor?

        Yapı Kredi bankasının mesai bitiş saatleri tüm şubeler için aynıdır. Yapı Kredi bankası hizmete 17.00’de son vermektedir.

        Yapı Kredi Kaça Kadar Açık?

        Yapı kredi bankası saat 17.00’ye kadar açıktır. İşlemlerinizi mesai saati bitimine kadar halledebilirsiniz.

        Yapı Kredi Bankası Öğle Arası Saati

        Diğer bankalarda olduğu gibi Yapı Kredi bankasında da öğle paydosu vardır. Genellikle çalışanlar öğle yemeği tarzı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla molaya çıkarlar. 12.30’da başlayan mola 13.30’da son bulur. Bu mola süresi bir saat olup bu bir saatte herhangi bir işlem yapılmamakta ve şube kapıları kapanmaktadır. Ancak dilerseniz işlemlerinizi Yapı Kredi internet şubesinden, müşteri iletişim merkezinden ya da Atm’ler üzerinden yapabilirsiniz.

        REKLAM

        Yapı Kredi Öğle Arası Saati: 12.30-13.30

        Yapı Kredi Cumartesi Açık Mı?

        Merak edilen konulardan biri de şüphesiz ki bankaların aktif olarak hafta sonları hizmet verip vermediğidir. Yapı Kredi bankasının hafta sonları da hizmet sunan şubesi bulunmaktadır. Yapı Kredi bankasının İçerenköy CarrefourSA şubesi hafta sonu da müşterilerine hizmet sunmaktadır. Ancak bu şube dışındaki diğer şubeler cumartesi ve pazar kapalıdır.

        Yapı Kredi İçerenköy CarrefourSA Avm hafta sonu mesai saatleri:

        Cumartesi: 10.00-21.30

        Pazar:10.00-21.30

        Yapı Kredi Bankası Öğle Arası Hizmet Veriyor Mu?

        Yapı Kredi bankasının çalışanları öğle arası molaya çıktıklarından dolayı şubeler geçici olarak hizmet dışıdır. Bankalar öğle arası saatlerinde kapanmaktadırlar.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ