Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dış Yazar Yapı Kredi mesai saatleri: Yapı Kredi ve şubelerinin hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri

        Yapı Kredi çalışma saatleri, banka müşterileri tarafından en fazla merak edilenlerin başındadır. Yapı Kredi, Türk vatandaşlarının en yoğun kullandığı bankalardan biridir ve bu da arama motorlarında sürekli olarak Yapı Kredi hafta içi çalışma saatleri gibi sorgulamalar yapılır. Peki Yapı Kredi Bankası kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Yapı Kredi çalışma saatleri ve hafta sonu çalışıyor mu gibi soruların cevabı yazının devamında…

        Yapı Kredi Mesai Saatleri

        Yapı Kredi Bankası müşterisiyseniz mesai saatleri hakkında bilgi sahibi olarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bankalar, çoğunlukla standart mesai saatlerini baz alarak hizmet verseler de her banka özelinde bariz saat farkları olabilir. Yapı Kredi Bankası da kendi özelinde bir kuruluş olduğundan saat farkları bulunabilir. Bankaya ait tüm şubeler saat 10.00 ve 17.00 arasında hizmet verir. Yapı Kredi şubeler, hafta sonları olduğunda ise belirli şubeler dışında hizmet vermez.

        REKLAM

        Yapı Kredi Hafta İçi Çalışma Saatleri

        Yapı Kredi hafta içi çalışma saatleri birçok kişi tarafından merak konusudur. Haftanın günlerinde banka şubelerine yapılan müşteri taleplerinin yoğunluğu oldukça fazladır. İşte Yapı Kredi hafta içi çalışma saatleri;

        • Pazartesi: 10.00-17.00
        • Salı: 10.00-17.00
        • Çarşamba: 10.00-17.00
        • Perşembe: 10.00-17.00
        • Cuma: 10.00-17.00

        Yapı Kredi Hafta Sonu Çalışma Saatleri

        Yapı Kredi hafta sonu çalışma saatleri özellikle hafta içinde çalışanlar ve boş vakit bulamayanlar tarafından merak edilir. Ancak Yapı Kredi Bankası özelinde hafta sonu çalışma saatlerini söylemek mümkün değildir. Çünkü Yapı Kredi’nin hiçbir şubesi hafta sonu çalışmaz.

        REKLAM
        • Cumartesi: Kapalı
        • Pazar: Kapalı

        Ancak bankanın tüm ATM’leri 7/24 açıktır. Para çekme, yatırma ve daha fazlası için ATM’leri ve dijital bankacılık sistemlerini kullanabilirsiniz. Ayrıca 7/24 hizmet sunan Müşteri Hizmetleri Destek Hattı’nı arayarak da hafta sonu da olsa taleplerinizi iletebilirsiniz.

        Yapı Kredi Öğle Arası Ne Zaman?

        Diğer bankalarda ve resmi kuruluşlarda olduğu gibi Yapı Kredi Bankası’nda da öğle tatili uygulaması vardır. Çalışanların öğle yemeği yemek ve kafalarını rahatlatmak amacıyla verilen öğle paydosu çoğunlukla 1 saattir. Yapı Kredi öğle arası ise 12.30 ile 13.30 arasıdır. Bu saatler arasında bankada herhangi bir işlem yapılamayacağından işlemlerinizi bu saate bırakmamanız önerilir.

        12.30’dan öncesinde veya 13.30’dan sonrasında bankaya gelerek sıra numarası alabilir ve taleplerinizi ilgili görevliye iletebilirsiniz. 1 saatlik öğle arası molasında herhangi bir işlem yapılmaz ve hatta şube kapıları kapalı tutulur. Ancak bu saatlerde ATM’leri, online uygulamayı ve Müşteri Hizmetleri Destek Hattı’nı kullanmaya devam edebilirsiniz.

        REKLAM

        Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

        Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri çalışma saatleri birçok kişinin merak ettiği bir konudur. Özellikle çalışan insanların fırsat bulup hafta içi bankaya gitmesi meşakkatli olabilir. Bu noktada banka tarafından sunulan müşteri destek hizmetinden yararlanabilirsiniz. Türkiye’nin herhangi bir noktasından 444 0 444 numarasını; yurt dışında ise 0850 222 0 444 numarasını arayarak taleplerinizi aktarabilirsiniz. Bireysel ya da kurumsal talepleriniz için kullanabileceğiniz numaralar, 7/24 olmak üzere uzman ekip tarafından açılmakta ve müşterilerin taleplerine yanıt verilmektedir.

        Hangi Durumlarda Müşteri Hizmetleri Çözüm Bulamaz?

        Yapı Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri, çoğunlukla birçok konuda müşterilere yardımcı olabilir. Ancak bazı özel ve spesifik konularda müşterinin talebi için şubeyi ziyaret etmesi şarttır. Bu gibi durumlar özeldir veya çözümü telefonda zordur. Örneğin kredi kartı borç yapılandırma işlemleri için kişilerin şubeyi ziyaret etme zorunluluğu bulunur. Bu gibi durumlar, Müşteri Hizmetleri ekibinin yetkisinde değildir.

        REKLAM

        Borç yapılandırma uygulamalarının yanı sıra hukuki konular, teknik sorunlar, uyuşmazlıklar, itirazlar, kara liste ve kredi notu sorunları da Müşteri Hizmetleri üzerinden çözülemeyen konular arasındadır. Bu gibi sorunlarınız varsa bir şekilde size en yakın şubeye gelebilir ve Yapı Kredi hafta içi çalışma saatleri içerisinde direkt şubeden hizmet alabilirsiniz.

        Yapı Kredi Hafta Sonu Açık Şubeleri Hangileri?

        Yapı Kredi hafta sonu açık şubeler özellikle hafta içi yoğun hayatı olan kişiler tarafından merak edilir. Hafta içi çeşitli sebeplerle banka şubesine gidemeyen ancak gitmesi gereken kişiler, Yapı Kredi’nin hafta sonu hizmet veren şubelerini merak eder. Ancak Yapı Kredi bir özel banka olarak hafta sonları hizmet vermez. Yani hafta sonları Yapı Kredi’nin hiçbir bankasını açık bulmak mümkün değildir. Dilerseniz yaşadığınız problemi Müşteri Hizmetleri Destek Hattı’na iletebilirsiniz. Yapılandırma gibi bazı uygulamalar dışında birçok sorun, Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri çalışanları tarafından halledilebilmektedir.

        Yapı Kredi Kaçta Açılıyor?

        REKLAM

        Türkiye’nin üçüncü en büyük banka olma niteliğine sahip Yapı Kredi, hafta içi saat 10.00’da hizmet vermeye başlar. Özellikle işlerinizin pratik bir şekilde ve hızla halledilmesini istiyorsanız bu saatten sonrasını tercih edebilirsiniz. Zira birçok müşteri, bankacılık işlemleri için sabahın erken saatlerini tercih ederek öğle yoğunluğunu geride bırakır ve zamandan kazanır. Öğleden sonrası ise Yapı Kredi Bankası’nın en yoğun olduğu zamanlardan biridir. Bu noktada bankanın açılış saatinden öğle arasına kadar olanki arayı müsaitlik durumunuza göre kullanabilirsiniz.

        Yapı Kredi Kaçta Kapanıyor?

        Yapı Kredi Bankası mesai bitişi de bankacılık işleri olan kişilerin merak ettikleri arasındadır. Türkiye’nin ilk özel bankası Yapı Kredi, hafta içi saat 17.00’de kapılarını kapatır. Bankanın tüm şubelerinde kapanış saati aynıdır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Rıza Gereniz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ