Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Anne Hatice Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğumda oksijensiz kalması nedeniyle "serebral palsi" hastası olarak dünyaya gelen ve bugün 34 yaşında olan oğullarının kendilerinden bilgisayar istediğini söyledi.

Ellerini kullanamadığı için önce bu duruma şaşırdıklarını, üzülmemesi için talebini yerine getirdiklerini ifade eden Erol, ancak bilgisayarı kullanabileceğine hiç kimsenin ihtimal vermediğini belirtti.

İlkokul, ortaokul ve liseyi dışarıdan bitiren, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden 2 yıllık halkla ilişkiler ile 4 yıllık işletme bölümlerini tamamlayarak büyük bir azim örneği sergileyen oğullarının, bilgisayarı kullanmak için de kendince farklı bir metot geliştirdiğini ifade eden Hatice Erol, şunları kaydetti:

"Mustafa, kitap okumayı çok seviyor. Bugüne kadar 400'e yakın kitap, ansiklopedi ve roman okudu. Bunun yanı sıra kitap yazmaya da çok heves etti ve bilgisayar istedi. Bilgisayarı 'üzülmesin' diye aldık. Biz dahil hiç kimse kullanabileceğine ihtimal vermiyordu. Azmetti ve herkesi hayrette bırakacak şekilde burnuyla klavyenin tuşlarını kullanmaya başladı. Bugüne kadar 3 yılda yaklaşık 200 sayfalık kitap yazdı. Ellerini kullanamayan oğlumuzun bu azmi herkesi şaşırttı."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ