'Garson' olacaklardı, fuhuş yaparken yakalandılar
Bir otele düzenlenen baskında İkisi Türk ikisi Ukraynalı 4 kadın fuhuş yaparken yakalandı - AHT
ABONE OLAlanya'da bir otele düzenlenen baskında İkisi Türk ikisi Ukraynalı 4 kadın fuhuş yaparken yakalandı. Türk kadınlar iş ilanı için gittikleri mekanda fuhuş yapmaya zorlandıklarını öne sürdü. Ukraynalı kadınlar ise sınır dışı edilecek.
ALANYA (AHT)
Antalya'nın Alanya ilçesinde ihbar üzerine bir otele düzenlenen baskında iki Türk 5 kadın fuhuş yaparken yakalandı. Ukraynalı oldukları öğrenilen iki
kadın sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edilirken, Türk kadınlar iş ilanı üzerine gittikleri eğlence mekanında fuhuş yapmaya zorlandıklarını öne sürdü.
Alanya'da bir ihbarı değerlendiren polis, Saray Mahallesi'nde bir otele baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 3 ayrı odada fuhuş yaptığı belirlenen 4 hayat kadınını suçüstü yakalandı. Fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçlarından sabıkaları bulunan otel çalışanları Abuzer G.(31) ile Ahmet Ö. (31) kadınlarla birlikte gözaltına alındı. Hatice K. (29) ve Rahmiye T. (26) gazetede okudukları iş ilanı nedeniyle görüştükleri Jilet Ali lakaplı Şerif Ali T.'nin (45) kendilerini fuhuş yapmaya zorladığını iddia ettiler.