Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Neşet DİŞKAYA/ AHT

İzmir’de insanı hayrete düşüren bir olay ortaya çıktı. Y.Ö., ismindeki hafif zekâ geriliği bulunan 15 yaşındaki erkek çocuk, travma nedeniyle ailesi tarafından 17 Ocak günü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları servisine yatırıldı. Y.Ö., hastanede, psikolojisinin bozulduğunu fark eden ailesiyle kendisine bakan doktora, geçen 2 yıl içerisinde en az 300 kez tecavüze uğradığını söyledi.

Y.Ö.’nün anlattıkları üzerine şok geçiren doktor durumu polise bildirdi. Araştırma başlatan Çocuk ŞubeMüdürlüğü ve Ahlak Büro Amirliği ekipleri konuyu İzmir Cumhuriyet Savcılığı’na da bildirdi. Savcılık, tedavisinin ardından 1 Şubat günü Y.Ö.’nün psikolog ve avukatı eşliğinde ifadesini aldı.

‘300 ERKEKLE BİRLİKTE OLDUM’

Zaman zaman başından geçen olayları ağlayarak anlatan Y.Ö., Mardin Dargeçit’te doğduğunu, 6 kardeş olduklarını, babasının inşaatçı, annesinin ise ev kadını olduğunu söyledi. İlköğretim 8’inci sınıfta okulu yarım bıraktığını anlatan Y.Ö., verdiği ifadesinde, “İki yıl önce 21 yaşlarında adını bilmediğim bir erkekle arkadaşlık etmeye başladım. Bir gün Ege Üniversitesi Hastanesi civarında ağaçlık yere gittik. Burada kendi rızamla cinsel ilişkiye girdim. Bunun karşılığında bana bu kişi 30 lira verdi. Bu ilişkiden sonra kendisini bir daha görmedim.Şu anda görsemde tanımam.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ