Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Minions (Minyonlar) filmi gösterime girdi. Universal Pictures’ın bu çok sevilen sarı karakterleri moda öğrencilerinin ilhamı oldu

        Heja BOZYEL / HT CUMARTESİ

        2010 yılında sinemada “Despicable Me” (Çılgın Hırsız) olarak karşımıza çıkan minyonların maceralarının devamı 2013 yılında gelmişti. Bu yazsa “Minyonlar” filmi ile yeniden rekor kırmaya hazırlanıyorlar. Her yerde karşımıza çıkan karakterler için Saint Martins Okulu öğrencileri tasarımlar hazırladı.

        LUMA GUARÇONI (19) BREZİLYA

        Bir efendileri olmadan minyonların hiçbir amacı yok. Mizaçları, etraflarındaki aksiyonlara tepki vermek. Bu fikir, Luma’yı giysileri giyen dansçıların hareketlerine nefes kesici bir şekilde tepki veren akışkan bir elbise yapmaya yöneltmiş.

        DIMITRA SKALIDAKI (25) YUNANİSTAN

        Minyonlar, dünyalarını heyecanlı bir hale getiriyor. Bu, Dimitri’ye yenilikçi dokuları ve teknik materyalleri araştırmak ve elbisesine canlı renkleri dahil etmek konusunda ilham vermiş.

        JAMIE CHALLINOR (18) İNGİLTERE

        Jamie, minyonların çılgın ve eğlenceli özünü yakalamak için elbisesinde püsküllü ve dokunmuş saçlar kullanmış.

        ETHAN KEEM (22) GÜNEY KORE

        Ethan’ın geometrik şekilleri minyonlardan görsel ipuçları alıyor. Katmanlı pantolon, muz gibi soyuluyor. Detaylı süslemeleri, filmdeki Kraliçe 2. Elizabeth karakterine gönderme yapıyor.

        GEORGE CHAFFEY (20) İNGİLTERE

        Minyonların muz sevgisi George’a ilham vermiş. Özel yapım kıyafet, minyonların yaramaz ve beklenmedik doğasını kullanıyor.

        JOHNNY EVANS (19) İRLANDA

        Johnny minyonların genç, oyuncu kişiliklerini canlı renkler ve sıra dışı dokular kullanarak yakalamış.

        F. TJAERANDSEN (19) NORVEÇ

        Minyonlar; her yerde bulunuyor ve görüntüleri gündelik objelerde yer alıyor. Fredrik, hareketi ve neşeli materyalleri derleme bir elbisede kullanmış.

        LUCILE GUILMARD (18) FRANSA

        Minyonlar, cesur, inatçı, ahenkli ve çalışkanlar. Lucile, bu karakter özelliklerini projesi için breakdance temasında buluşturmuş.

        CHRIS KWONG (19) ÇİN

        Minyonlar sadık ve neşeliler. Chris, köklerinin bir tür ütopyadan geldiğini hayal etmiş. İzleyicilerin rahat ve güvende hissetmesi için uzaylı benzeri siluetini çocuksu bir paletle ve yumuşak süngerlerle dengelemiş.

        HARUNA YAMATO (30) JAPONYA

        Minyonlar kılık değiştirmeye bayılıyor. Haruna’nın elbisesi muzun içini ve dışını göstererek duygusal doğalarına işaret ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ