Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hangi burç hangi tatlıyı seviyor?
        9

        Yay Burcu: Maceraperest, yaratıcı ve konuşkan Yaylar, yemek için değil; yaşamak için yerler. Bu özellikleriyle farklı ve denenmemiş tatlar akıllarını başından alabilir. Özellikle bol soslu ve egzotik kekler midelerini bayram ettirecektir. Örneğin frambuaz soslu kek veya farklı meyvelerin birleştiği aromalı dondurmalar Yayları mutluktan havaya uçurur.

        10

        Oğlak Burcu: Karşınızında en iyisini ben yaparım iddiasındaki Oğlak burçları. İdealistlikeriyle çoğu zaman çevresindekileri bezdiren sevimli Oğlaklar'ın tatlı tercihleri yapımı ne kadar uzun sürerse sürsün ev yapımı tatlılardır. Kahve aromalı tartlar veya kestaneli ve beyaz çikolatalı sufle Oğlaklar'ın favorileridir.

        11

        Kova Burcu: Yeter ki şekilli yemekler olsun bana her yer Paris diyen Kova burçları için seçim ne olursa olsun farklı tadların bir araya gelmesi en önemlisidir. Yenilikçi ve değişik lezzetlerin tatlı kategorisinde bir araya gelmesi zor olsa da bu burca en uygun tatlılar krokanlı çikolata ve aslında klasik duruşlarından ödün vermediklerinin kanıtı olan şöbiyet tatlısıdır.

        12

        Balık Burcu: İniş çıkışlı ruh halinin en büyük temsilcisi Balık burçları için yemek yemek her ne kadar bir tutku olsa da, yemek seçimlerinden pişman olmak da bir o kadar vazgeçilmezleridir. Karamelli sütlü çikolatalar gibi hafif tatlılar Balıklar'ın pişmanlıklarını bir nebze azaltmaya yeter.

        Mahmure

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ