Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Haftaya Ay, Yay burcundayken giriyoruz. Az tanıdığımız insanlarla iş yapmak anlamında olumlu bir hafta başı olacak. Dolunayın etkisiyle ilişkilerimizde gerginlikler devam ediyor. Düşünmeden hareket etmeyelim. Yarın, dinamik bir döneme giriş yapacağız. Çarşamba günü ilişki sürtüşmelerine dikkat edelim. Perşembe günü girişimlerimizde engellere açık olacağız. Cuma günü Mars, Akrep burcuna geçerek gerilemeye devam edecek. Ruhsal anlamda zorlanacağız.

        KOÇ

        Özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler sizi hareketlendirebilir. İş hayatınızda da olayları biraz hafife alabilirseniz, bugün sizden mutlusu olmayacak.

        BOĞA

        Bugün, ortaklaşa para harcamaları- nızda özgür ve rahat davranabilirsiniz. Hayata biraz güvenle bakmanın tam zamanı! Artık ufak tefek şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz

        İKİZLER

        Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Başınıza buyruk hareket etmeyi seviyorsunuz ama bugün sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz iyi olacak. Çevrenizde olup bitenleri bilmek isteyeceksiniz.

        YENGEÇ

        Tamamlamanız gerekenler konusunda rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bu aralar kendinize odaklısınız. Bugün, iş konularında hayat sizi destekleyecek.

        ASLAN

        Olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğinizle iyi anlaşacaksı- nız. Sosyal çevrenizdeki hareketleriniz bazı arkadaşlarınızı sinirlendirebilir.

        BAŞAK

        Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hızlılığa istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün, birçok planınızı telefonla veya evinizden halletmeye çalışabilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız olabilir.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizle ortaklaşa olarak yapı- lan her iş sizi bir üst basamağa taşıyacak. Bu nedenle tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almayı tercih etmelisiniz

        AKREP

        Bugün, bir şeyler satın almak ya da paranızın hesabını yapmak size kendinizi iyi ve güvende hissettirebilir. Siz değişmeye istekli oldukça her şeyin daha rahat şekillendiğini görüyorsunuz.

        YAY

        Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Sizi sıkan ve önünüzü tıkayan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi daha yukarılara taşıyacak insanlara harcamaya özen göstermelisiniz.

        OĞLAK

        Kararlarınızda duygularınız yerine mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Özel hayatınızda yapacağınız konuş- malar, hayatınızın geneli adına sizi destekliyor. Hislerinizi yabana atmayın.

        KOVA

        Gireceğiniz ortamlardan ekstra fayda sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Sevdiğiniz insana anlayışla ve esnek bir iletişimle yaklaşacaksınız. Ortak yapılacak her proje sizi destekliyor

        BALIK

        Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha kolay benimsemesine yol açı- yor. Şansınızı değerlendirmekten ve ön planda olmaktan korkmayın. Maddi olarak güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ