Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Babalar Günü hediyesi ne alınabilir? Ucuz Babalar Günü Hediyeleri 2016

        İlk kez 1910 yılında kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kaldı. Bu sene 19 Haziran'da kutlanacak olan Babalar Günü için hediye seçme telaşı boy göstermeye başladı. Babanıza hediye alma konusunda kararsız mısınız? Bu özel günde babanızı onurlandırmak adına onlara duygularınızı ifade eden bir hediyeye ne dersiniz? Hediye konusunda herhangi bir fikriniz yoksa sizler için hazırladığımız Babalar Günü hediyelerini inceleyebilir, babanıza alabileceğiniz hediyeler konusunda yol haritanızı oluşturabilirsiniz...

        Babanıza en özel hediyenin ne olacağına karar vermek için öncelikle hobilerinin neler olduğunu gözlemlemeniz gerekiyor. Her şeyden önce şunu belirtmek gerekir ki, Babalar Günü'nde babalarınıza verebileceğiniz en güzel hediye sevgi ve saygıdır. Fakat diğer özel günlerde olduğu gibi gelenek haline gelen hediye merasimi, babalarımızı onurlandırmak adına güzel bir jest olacaktır. Hediye konusuna değinecek olursak, maddiyatı düşük ama manevi değeri yüksek olabilecek hediyeler seçilmesi hem cebiniz hem de etkileyicilik açısından faydalı olacaktır. Bunun için babanızın ilgi alanına göre hediyeler seçmenizi öneririz. Örneğin araba tutkunu olan bir babanız varsa nostaljik süs, modaya uyan bir babanız varsa havalı görünmesi için cool bir "fular" alabilirsiniz.

        BABABABA 9,75 TL

        Çocuğun doğduğu andan itibaren en yakınında bulunan anneler, evlatları için her zaman önemlidir. Peki Babalar? Çocuğun doğumundan okula başlamasına, ilk aşkından, üniversite yıllarına kadar bir baba neler hissediyor? İşte Babalar Günü'nde babanıza bu özel anları hissetirebilecek bir kitap. Gökalp Gökulu'nun kaleminden "BABABABA" adlı kitap, Babalar Günü'nde babanıza alabileceğiniz güzel bir hediye olacaktır.

        MANGO JEAN PANTALON

        Moda'yı takip eden bir babanız varsa jean pantalon güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Mango'nun Denim koleksiyonu olan düz kesim, vintage yıkama, beş cepli, kemer köprülü, düğme kapamalı jean pantalon sadece 49,99 TL.

         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        FIX SILVER BİLEKLİK

        Son dönemin oldukça popüler bileklik tarzlarından olan doğal taş bileklikler, Babalar Günü'nde alınabilecek güzel bir hediye seçeneği olabilir. Doğal taşlı bileklikler, babanızın trend bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktır. Ülkemizin en seçkin cadde ve AVM’lerinde yer alan Fix Silver, doğal taş bileklik modelleri için uygun fiyat seçeneği sunuyor. Dokulu bileklik fiyatı sadece 79 TL.

        BVLGARI PARFÜM SETİ

        İş hayatı yüzünden sürekli dışarıda olmak zorunda olan babaların şık bir kokuya ihtiyacı vardır. Babanıza bu özel günde güzel bir koku hediye edin! Boyner, Bvlgari Parfüm Seti 2. ürüne %40 indirim kampanyası ile 419 TL'ye güzel bir seçenek sunuyor.

        HUGO BOSS ORANGE

        Her erkek aksesuar olarak kol saati takmayı sever. Babalar Günü'nde alabileceğiniz şık bir saat, babanızı özel hissettirmek adına güzel bir hediye olacaktır. Hediye seçme konusunda henüz karar veremediyseniz, Hugo Boss Orange Erkek kol saatine göz atmanızda fayda var. Türkiye'deki tek distribütörü Saat&Saat'e ait olan Hugo Boss Orange, Babalar Günü için güzel saat modelleri sunuyor. 2 yıllık garanti avantajıyla satın alabileceğiniz Hugo Boss Orange Erkek kol saati, 769,00 TL yerine sadece 384,50 TL.

        PİERRE CARDİN GÖMLEK

        İş hayatı ofis ortamında geçen babanız için alacağınız bir gömlek, onu mutlu etmek için yeterli olacaktır. İş stresinde babanızı rahatlatmak için ona alabileceğiniz huzuru simgeleyen mavi renkli gömlek hediye seçenekleriniz arasında olabilir. Pierre Cardin Regular uzun kol gömlek %69 indirim fırsatı ile 129,95 TL yerine sadece 39,95 TL.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ