Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 22 Kasım 2016 günlük burç yorumları Hande Kazanova farkıyla sizlerle

        Bugün gökyüzünde devreye giren Merkür-Jüpiter olumlu açısıyla eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, seyahat, iletişim konularında ve hukuki işlerimizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Önemli teklifler alabilir ve önemli fırsatlarla karşılaşabiliriz. Hayatın fikirlerimiz açısından bizi desteklediğini göreceğiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa girişilecek her türlü işinizde kalıcı adımlar atılabilir. İkili adımlarda iyi hissedeceksiniz ama diğer yandan sorumluluklarınız bakış açınızda sizi bir parça da olsa daraltacak.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para arayışlarınızda oldukça şanslısınız. Yaptığınız işlerin karşılığı karşınıza gelebilir. Bir iş teklifi veya parasal teklif gündeminize gelecek. Kararsızlıklarınızı kendinize saklamaya çalışın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Ortaklaşa iş yapıyorsanız aşkla ve kendinizi ortaya koyarak adımlar atacaksınız. Aile hayatınızda bazen kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ilgili yapılması gereken işleriniz çok kolay bir şekilde hallolacak ve siz bu işleri yaparken çok büyük keyif alacaksınız. Ancak bir yandan da iş yükünüzün arttığı zamanlardasınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda alacağınız bir teklif sizi havalara zıplatabilir. Sanatsal işlerinizde çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkacak bir reklam fırsatı sizi çok mutlu edebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güzel bir iş anlaşması, evle ilgili bir işin çözüme ulaşması veya aile hayatınızda parasal şanslarınızın bollaşması söz konusu olacak. Fakat bir yandan da sorumluluklarınız bu hafta artıyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Devreye girecek güzel bir anlaşma ayaklarınızı yerden kesebilir. Sorumlu ve disiplinli yaklaşımlarla istediğiniz çalışmaların karşılığını rahatça alabileceksiniz. Hayat, birçok alanda sizi destekliyor olacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda beklenmedik yerlerden göreceğiniz şanslar devrede olacak. Geri planda yapılan her işinizde fırsatlarınız bol olabilir. Sosyal bağlantılarınızda parasal konulara takılabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrelerden alacağınız destekler, fikirler ve yapacağınız konuşmalar sizi çok mutlu edebilir. Hayatınıza bu tarihte bir insan girebilir. Sosyal çevrenizden bir insanla aşka yelken açabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri planda durulacak işler için çok güzel fikirler, gelişmeler ve fırsatlar karşınıza gelecek. Bu kadar güzel gelişmeler yaşansa da hayata biraz sıkıcı, dar ve karamsar bakabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli ticari konuşmalar devreye girmeye başlıyor. Artık olayların daha da ciddiye bindiğini görüyorsunuz. Gelecek sorumluluklarınız artarken, güzel bir iş teklifi sizi memnun edecek.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş konuşmalarınızda parasal bağlantılarınızı artırabilir, bir işinizin parasal anlaşmasını yapabilirsiniz. Özel hayatınız iş konuları yüzünden sıkışabilir. Karşı tarafın düşünceleri sizin için önemli olacak

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ