Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İşte Bülent Arınç'ın yeni gelini

        Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitiren oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın mezuniyet törenine katıldı.

        Bülent Arınç, üniversitenin Santral Yerleşkesi'ndeki törene, eşi Münevver Arınç, damadı Ekrem Yeter ve oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın sözlüsü Yeliz Asker ile birlikte geldi. Konuşmaların ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlter Turan, Ahmet Mücahit Arınç'a diplomasını verdi.

        Tören, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan diğer 301 öğrencinin diplomalarını almasının ardından sona erdi. Mezunlar, keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini aileleriyle birlikte yaşadı. Tören bitimi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç, "Oğlumuz çok iyi bir üniversiteden eğitim aldı. Bundan dolayı çok mutluyuz. Hepimiz çok sevinçliyiz. Her anne babanın herhalde en mutlu anı, çocuklarının üniversiteden mezun olduğunu gördüğü zaman olsa gerek" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ