Çinli Sharon'ın dehşeti
Temel İçgüdü filminin bir benzeri de Ankara'da yaşandı. Çinli kadın Türk kocasını 18 yerinden bıçakladı.
KOCAM OLMADAN YAŞAYAMAM
Duruşmaya, Türkçe bilmeyen Yuying Su Ö. ile bir tercüman katıldı. Davacı Türk kocanın avukatı, dilekçelerini tekrarlayarak, “Müvekkilim defalarca bıçaklanmış ve ölümden dönmüştür. Bunu yapan bir eşle evlilik birliğinin yürümesi mümkün değildir" dedi. Avukat, boşanma kararının yanı sıra, küçük çocuklarının velayetinin de, Çinli anneye değil, babasına verilmesini talep etti. Çinli eş ise, birlikteliklerinden bir çocukları olduğunu belirterek, "Kocamı hâlâ çok seviyorum. Kesinlikle boşanmak istemiyorum. Onsuz yapamam" dedi.
BÖYLE GELİN OLMAZ OLSUN
Ankara 3. Aile Mahkemesi, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Gazetecilerin görüntü almasına kızan Çinli kadın, “Temel İçgüdü filmine mi özendiniz?” sorularına sadece tebessüm etti. Öte yandan, Türk kocanın ailesi ise adliye çıkışı gelinlerine öfke kustu. Aile "Oğlumuz ölümden döndü. Böyle işkenceci gelin olur mu?” dedi. Türk kocanın avukatı ise yaralamanın böyle bir fantezi sırasında olmadığını belirtti.
SHARON EMEL’İ HATIRLATTI
Ankara'da yaşanan bu olay 1994'te 'Temel İçgüdü' filmine özenerek karyolaya bağladığı kocasını 30 yerinden bıçaklayan ve Sharon Emel diye anılmaya başlanan Emel Demir'i hatırlattı. Bıçaklanan koca Arif Demir karısından şikayetçi olmamış kısa süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen karısı ve kızıyla yaşamaya devam etmişti.