Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Son dakika: Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçının yazar yorumları - Futbol Haberleri
        1

        UĞUR MELEKE: Mert Hakan, Fenerbahçe’de belli ki yeni sezonun anahtar adamlarından olacak. O sağa gidip İrfan’la kombine işler yaptığında Fenerbahçe sağdan akıyor. Mert sola gittiğinde bu kez soldan aksiyon yaratılıyor. 32’deki golde olduğu gibi. Ancak Mert’in her tartışmanın içinde olma hastalığından kurtulması gerek.

        2

        Altay yüksek vitesini sürdürüyor. Dün 41’de sağdan gelen ortada adeta uzadı. Ki bir omuz rahatsızlığı da yaşadı o pozisyonda. Haqi ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda da büyüyerek çıkışları muazzamdı. Ancak Fenerbahçe’nin 10 kişi kalan rakibine karşı dahi Altay’a bu kadar ihtiyaç duyması üzerine de düşünmesi gerek.

        3

        AHMET ÇAKAR: Serdar Dursun, iyi niyetli ama tek vuruşluk futbolcu. Asla şampiyonluğa oynayacak Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıl bir numaralı santrforu olamaz. Ceza alanı içinde yan toplarda fena değildi. İrfan Can özellikle İsmail Kartal ile iyi bir yükselişe girdi.

        4

        Fakat Fenerbahçe şu anda yol ayrımında. Başarılı İsmail Kartal gidecek, görünen o ki yeni ufuklara yelken açılacak. Jesus ne verir, bakacağız... Ama içimden bir ses diyor ki Fenerbahçe, İsmail hocayı çok arayacak.

        5

        ERCAN GÜVEN: Yeni sezonda Fenerbahçe’nin başına hangi hocanın geleceği ve sahaya hangi “özel” isimleri süreceği kadar önemlidir 1/3 futbol yılında takımı paketleyip, yıpratmadan, düşürmeden, kırmadan, kaybetmeden, adrese tertemiz teslim etmek.

        6

        Hem de üzerinde Sarı-Lacivert kocaman bir “Avrupa” kurdelesiyle… Fenerbahçe’de ümitsiz sanılan operasyon başarılmış, son nokta Malatya deplasmanında konmuştur sezon itibarıyla.Söylemek boyun borcu; Kartal’a “ara dönem” dediler, dört senedeki tek “ana dönem” onunkiydi!

        7

        Aslında, teknik direktörüyle hocasıyla sezonu ikinci olarak noktalayan Fenerbahçe, büyük bir “kolaylık” devretti yakın geleceğe. Elbette daha iyisini aramak haktır ama mevkiini boş bırakan kof adam yok bu takımda.

        8

        Yani, transfere ayrılan bir bütçe olacaksa eğer, eksik adamlarda erimeden “nokta atışlarına” kaydırılabilir, hatta satılacak futbolcularla o noktaların sayısı bile artabilir.

        9

        Kötü başladı Fenerbahçe, sonunu iyi getirdi. Yönetimsel hatalar yapılmazsa daha da iyi olmaması için bir engel görülmüyor geçmiş sezondan gelecek sezona bakarken. Bundan sonra “doğru tercihlerde” sıra.

        10

        İLKER YAĞCIOĞLU: Dün geceki maçtan çok bahsetmeye gerek yok. Fenerbahçe'nin kazanması doğal sonuçtu, öyle de oldu. Hele ki rakip 10 kişi kaldıktan sonra mücadele tam anlamıyla antrenman maçına döndü.

        11

        Ama skordan daha değerli olan ikincilik neredeyse garanti olmasına rağmen F.Bahçeli oyuncuların maçı kazanmak için ortaya koydukları çabaydı. Büyük umutlarla başlanan, ortasında hayal kırıklığı ile dolu, finali ise müthiş bir başarı ile Fenerbahçe sezonu geride bıraktı.

        12

        ÖNDER ÖZEN: Düşmüş takıma 5-10 tane atılır mı? Atılır. Manchester City alt liglerde bir takıma 10 tane atmıştı. Herkes tepki gösterdi. Pep çıktı, 'Bu insanlar buraya maç izlemeye geldi. Tabii ki atacağız' diye cevap verdi. Pozisyona giriyorsanız atacaksınız. Fenerbahçe de girdi ve attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ