Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos SİTEM| Son dakika: Yonca Evcimik'ten eski eşi Harun Özakıncı'ya MESAJ
        1

        Şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, üç yıl evli kaldığı ve 1997'de boşandığı eski eşi Harun Özakıncı'nın YouTube kanalına konuk oldu.

        Evcimik, eski eşi ile geçmişteki anılarından bahsederken itiraflarda da bulundu.

        2

        "ENTEL DANTEL İŞLERLE UĞRAŞTIN"

        Samimi açıklamalarda bulunan Yonca Evcimik, bir dönem Özakıncı'nın saçını oksijenli su ile zorla açtığını dile getirdi.

        Programın bir bölümünde eski fotoğrafları yayınlayan Harun Özakıncı'ya tepki gösteren Evcimik, "Sen kendi kıymetini bilemedin, kusura bakma! Entel dantel işlerle uğraştın. Yok yönetmen olayım… Manken olsaydın daha iyiydi. Amma çok reklamını yaptın" sözleriyle, eski eşine takıldı.

        3

        "YAPTIĞIM İŞİN HER ZAMAN ARKASINDAYIM"

        Evcimik'in son çıkardığı ve çok tartışılan 'Ayıp Şeyler' adlı şarkısına destek verdiğini söyleyen Harun Özakıncı, eski eşine şu an konuyla ilgili ne düşündüğünü sordu.

        "Ben yaptığım işin her zaman arkasındayım" diyen Yonca Evcimik, kimsenin ne dediğiyle ilgilenmediğini sözlerine ekledi.

        4

        "ZAMANLA ANLAŞILACAK"

        57 yaşındaki Yonca Evcimik, konuyla ilgili şunları söyledi:

        En yakın arkadaşlarım şarkıya destek verip, 'Arkandayız! Helal olsun!' derken şarkıya gösterilen tepkilerin ardından korkup, bir anda geri adım attılar. Bunu kara kaplı defterime yazdım. Ben zamanla anlaşılacak bir iş yaptım.

        Şarkıda anlattığım ülkemizde örneklerini gördüğümüz şeylerdi. Son zamanlarda hem sanat hem iş dünyasından hemcinslerimin 'Kadın kadının düşmanıdır' açıklamalarını görüyorum.

        Oturup bu sonuca nereden vardıklarını tartışmak lazım. Ben söylediklerimden sorumluyum, insanların anladıklarından değil.

        5

        Çünkü insanların zeka seviyesiyle uğraşamayacağım bu saatten sonra. Benim anlatmak istediğim çok netti. Eleştirenlerin çoğu fake (sahte) hesaptı. Bunu yaptıran birileri vardı, ben bunları inceledim.

        Elbet çıkar bir gün ortaya... Benim şarkıda söylediğim her şey satır satır yaşanıyor... Ben şarkımın arkasındayım hala. Son üç, dört haftadır bir sürü insan benim bahsettiğim şeylerin altını çizmeye başladı.

        6

        Bu hayatta benim bir duruşum var, ben inandığımın arkasında her istediğimi yapmakta mükellefim. Kim ne tepki gösterecek, yok efendim 'Ne diyecekler, toplum beni dışlar mı?' falan bunları düşünmedim.

        Bu saatten sonra benim umurumda değil, kimse bana bir şey yapamaz. Beni üzemezler, herkes kendi kapısını süpürecek önce.

        7

        "KİME NE?"

        Ünlü şarkıcı, sohbette Zeki Müren konusu açılmasının üzerine, "Onu sanatı, geride bıraktıkları, kazandırdıkları ve güzel hatıralarla anmalıyız. İnsanların cinsel hayatından kime ne?" şeklinde konuştu.

        8

        "AYIP ŞEYLER" OLAY OLMUŞTU

        Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'in, toplumsal konuları ele aldığı 'Ayıp şeyler' adlı şarkısındaki performası tepki toplamıştı.

        Rap söylemeye çalışan Evcimik'in, şarkısında kullandığı sözler de sosyal medya kullancıları tarafından eleştirilmişti.

        25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde pek çok kişi, Evcimik'in şarkısının 'cinsiyetçi' olduğunu savunarak tepki göstermişti.

        9

        Evcimik, şarkısında, "Sen kadınsın zekisin ama bazen de gerçekten aşırı cinssin, bakma sevgilime be kadın çıkacak adın, mesaj atma kocama, gözünü dikme ocağıma, nasıl bozuldunuz böyle haydi söyle, açarsan mahremini içeri girer işte öyle" ifadelerini kullanıyor.

        10

        "BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORDUM"

        Yonca Evcimik, tepkilerin ardından Habertürk Yazarı Esin Övet'e konuşmuştu.

        Ünlü şarkıcı, "Böyle olacağını biliyordum ama bu kadar hızlı reaksiyon gösterileceğini bilmiyordun. İyi ki yapmışım Esin. Bak konuşulmayanlar konuşulmaya başladı. Ahlaksızlar, küçük kızlarla evlenenler, üçüncü kadınlar... Bunları konuşmadan olmaz. Konuşa konuşa çıkacağız bu sorunların altından. Hiç pişman değilim" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ