Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Youssef En-Nesyri, Al Ittihad'da ilk golünü attı! - Futbol Haberleri

        Asya Şampiyonlar Ligi'nin (AFC) lig aşamasında Al Ittihad, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Youssef En-Nesyri'nin de gol attığı maçta sahasında Al Gharafa'yı 7-0 mağlup etti.

        Cidde'deki Kral Abdullah Spor Şehri Stadı'nda oynanan karşılaşmada Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad, 3. dakikada Youssef En-Nesyri'nin attığı golle 1-0 öne geçti.

        En-Nesyri'nin golüyle maçın kontrolünü ele geçiren ev sahibi ekip, 20, 58 ile 79. dakikalarda Houssem Aouar, 49 ile 62. dakikalarda Roger Fernandes ve 51. dakikada Danilo Pereira'nın attığı gollerle karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı.

        Faslı forvet En-Nesyri, takımının attığı beşinci golün de pasını verdi.

        Aldığı bu galibiyetle puanını 12'ye çıkaran 5. sıradaki Al Ittihad, Asya Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselmeyi garantiledi. Katar ekibi Al Gharafa ise 6 puanla 10. sırada kaldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeynep Güneş ile görüştü

        Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş ile telefonda görüştü

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ