Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Zayn Malik aşkı flört uygulamasında arıyor!
        1

        Gigi Hadid (26) ile Zayn Malik (29), 6 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz ekim ayında noktalamıştı. Malik'in, sevgilisinin annesi Yolanda Hadid'e (58) hem sözlü hem de fiziksel şiddet uygulaması nedeniyle uzaklaştırma ve öfke kursuna gitme cezası aldığı basına yansımıştı.

        2

        Ayrılık sonrası ünlü şarkıcı, yeni bir aşka yelken açmak için harekete geçti. Zayn Malik'in bir flört uygulamasına üye olduğu ortaya çıktı.

        3

        SAKAL BIRAKMIŞ

        Ünlü yıldızın, üye olduğu sitede kullandığı görüntüleri de internete sızdı. Söz konusu videoda Malik'in sakal bırakmış olduğu dikkat çekiyor. Uygulamada kendini Zed olarak tanıtan Zayn Malik, Philadelphia'da yaşadığını not düşmüş.

        4

        HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

        Malik'in Gigi Hadid'den ayrıldıktan sonra bu tür bir uygulamaya üye olduğunun ortaya çıkması hayranlarını da şaşırttı.

        5

        KIZLARI İÇİN Mİ BİR ARAYA GELDİLER?

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda Gigi Hadid ile Zayn Malik'in barıştığı ileri sürülmüştü. Malik ve Hadid, bir yaşındaki kızları Khai ile birlikte New Jersey'de görülmüştü. Radar Online sitesinin Deuxmoi'ya dayandırarak ortaya attığı bu iddia, çiftin kızları için yeniden bir araya gelmiş olabileceği yorumlarına neden oldu.

        6

        "İLİŞKİLERİNE SON BİR ŞANS VERMESİ İÇİN YALVARIYOR"

        Zayn Malik'in Gigi Hadid ile yeniden bir araya gelmek için elinden geleni yaptığı konuşulmuştu. OK! Dergisi'nin, Hadid'e yakın kaynaklara dayandırarak ileri sürdüğüne göre; Malik, ünlü modele kendisini bağışlaması ve ilişkilerine son bir şans vermesi için yalvarıyor.

        Gigi Hadid, Zayn Malik'in gerçekten üzgün olduğuna inansa da annesi Yolanda Hadid'in en büyük korkusunun kızının Malik'e geri dönmesi olduğu iddia edilmişti.

        7

        "KARANLIK VE RAHATSIZ BİR ADAM"

        Dergiye konuşan modele yakın kaynaklar, "Gigi, olup bitenler yüzünden şok geçirdi ve çok üzgün ama Zayn'ın pişman olduğuna inanıyor." demişti.

        Ancak Yolanda Hadid ise, Zayn Malik'in kızından uzak durması için yasal yollar arayışında olduğu ileri sürülmüştü. Ünlü modelin annesi, Zayn Malik'in hem kızı hem de torunu Khai'den kesin olarak, koşulsuz bir şekile uzak durmasını istediği iddia edilmişti.

        Aynı kaynak, "Yolanda, Malik'in, kızının uzak durması gereken karanlık ve rahatsız bir adam olduğunu düşünüyor." demişti.

        8

        "GERİ DÖN" ÇAĞRISI

        Ayrıca Zayn Malik'in İngiltere'deki ailesinin de şarkıcının artık ABD'den ayrılıp, ülkesine dönmesi gerektiğini düşündüğü ileri sürülmüştü.

        Malik'in zor bir dönemden geçtiğini düşünen ailesi, onun artık yanlarına gelmesini istediği iddia etmişti. Ünlü şarkıcıya yakın kaynaklar, "Trisha'nın tek istediği oğlu Zayn'ı korumak. Bütün istediği bu." diyerek, durumu özetlemişti.

        İŞİNE SON VERİLDİ

        Hadid ile ayrılığı çok konuşulan Zayn Malik'in, anlaşmalı olduğu ABD'li plak şirketinden kovulduğu da ortaya çıkmıştı.

        9

        KÜFRETTİ

        ABD basınına yansıyan haberlere göre; Zayn Malik ile Yolanda Hadid arasındaki kavga geçtiğimiz ay Gigi Hadid'in iş için başka şehirde olduğu bir sırada gerçekleşmişti. Ünlü şarkıcı, Hadid ile birlikte yaşadığı evde 1 yaşındaki kızları Khai'ye bakıyordu.

        Hadid'in annesi Yolanda da kızı ve Malik'in birlikte yaşadığı eve gitmişti. Fakat Malik, onun eve davetsiz gelmesini kabul etmemiş ve ikili arasında bir tartışma başlamıştı.

        Mahkeme belgelerinde yer alan iddialara göre; Malik, Yolanda Hadid'i iterek, küfretmişti ve sert bir şekilde bağırarak, kızından uzak durmasını ve evinden çıkıp, gitmesini istemişti. Bütün bu olaylar sırasında evde bir de güvenlik görevlisi bulunuyordu.

        10

        "VURMADIM"

        Bu suçlamalara yanıt veren 28 yaşındaki Malik, aralarında yalnızca sözlü tartışma olduğunu savunarak, “Yolanda Hadid’e vurduğum yönündeki iddiaları reddediyorum. Kızımın iyiliği için daha fazla detay vermeyi reddediyorum. Umarım Yolanda aile sorunlarının mahremiyet içinde çözülebilmesi için yanıltıcı suçlamalarını yeniden değerlendirir.” demişti.

        11

        UZAKLAŞTIRMA KARARI

        Malik, bu olaydan sonra denetimli serbestlik ve uzaklaştırmayla cezalandırılmıştı. Malik ile Yolanda Hadid arasında yaşanan olay sırasında evde bulunan güvenlik görevlisine de uzaklaştırma kararı çıkarılmıştı.

        12

        GIGI'YE DE "SÖZLÜ ŞİDDET" İDDİASI

        Zayn Malik'in sevgilisi Gigi Hadid'e de zaman zaman sözlü şiddet uyguladığı da ileri sürülmüştü. Malik, mahkemede küfürleri ve sözlü şiddet uyguladığını kabul etmiş fakat fiziksel şiddet uyguladığı iddiaları karşısında suskun kalmıştı.

        13

        "KARMA" GÖNDERMESİ

        Malik’in kız kardeşi, şarkıcıya destek olurken, Hadid ailesini eleştirmişti:

        Zayn hepimiz tarafından çok seviliyorsun. Karma eninde sonunda herkesin peşinden gelir. Hayatın boyunca kurtulamazsın, kim olduğun umurumda değil. Ne ekersen onu biçersin. İşte böyle çalışır. Er ya da geç evren sana hak ettiğin intikamı verecek.

        14

        GIGI CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

        Gigi Hadid’in temsilcisinden de bir açıklama gelmişti. Yapılan açıklamada, "Gigi, yalnızca Khai için en iyisine odaklandı. Bu süre zarfında mahremiyet istiyor." ifadelerine yer verilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ