Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Twitter hesabından Türkçe olarak yayımladığı mesajında "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve eşi Sn. Emine Erdoğan’ın #COVID19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip bey ve Emine Hanıma geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan da Zelenskiy'nin geçmiş olsun mesajına "Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbî teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum" notuyla yanıt verdi.

        ERDOĞAN, TWITTER HESABINDAN DUYURMUŞTU

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Twitter hesabından yaptığı açıklamada kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın, COVID-19 testlerinin pozitif çıktığını ancak hafif olarak süreci atlattıklarını duyurmuştu.

        ALİYEV'E TEŞEKKÜR ETTİ

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teşekkür etti.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Aziz kardeşim İlham Aliyev'e 'geçmiş olsun' temennilerinden ötürü şahsım ve Emine Hanım adına şükranlarımı sunuyorum. Dost ve kardeş Azerbaycan halkına selamlarımızı gönderiyor, dualarını bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ