Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 1 Mayıs kapalı olan yollar listesi 2022: 1 Mayıs'ta hangi yollar ve güzergahlar kapalı? Bugün İstanbul'da kapalı olan yollar saat kaçta açılacak?
        1

        İstanbul’da, 1 Mayıs tarihinde Maltepe Etkinlik Alanı’nda “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” etkinlikleri nedeniyle saat 06.00’dan etkinlik bitimine kadar Anadolu Yakasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. D-100 karayolu ve Maltepe Bağdat Caddesi ise alternatif güzergah olarak kullanılabilecek. İşte kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar...

        2

        1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

        2008 Nisan'ında, 1 Mayıs "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilmiştir. 1 Mayıs ile ilgili detaylar, 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasada yer alıyor. Kabul edilen yasaya göre, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda 1 gün resmi tatil uygulanmasına karar verilmişti. Buna göre, 1 Mayıs kapsamında resmi tatil uygulanacak. Resmi tatil ile kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar 1 gün süreyle çalışmayacak.

        3

        1 MAYIS'TA HANGİ YOLLLAR KAPALI?

        1 Mayıs günü Pazar günü, Maltepe Etkinlik Alanı’nda “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” çerçevesinde düzenlenecek etkinlikler nedeniyle, Turgut Özal Bulvarı (Maltepe - Kartal Sahil Yolu) (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar kapatılacak.