Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 12 çocuğuna yemek hazırlayıp paylaştı ve sosyal medyayı ikiye ayırdı!
        1

        ABD'nin New York eyaletinde yaşayan Josh ve Alicia Dougherty'nin ebeveynliğe giden yolu beklenmedik dönemeçlerden geçti.

        2

        Sevinçlerin yanı sıra zorluklar da geldi ancak sarsılmaz bağlılıkları ve yaratıcılıkları sayesinde çift, sosyal medyada milyonlarca takipçi kazandı...

        3

        Josh ve Alicia Dougherty 2003 yılında evlendikten sonra kısırlıkla karşı karşıya kaldı. Öyle ki çocuk sahibi olmayı çok isteyen Alicia 11 düşük yaptı. Çift bu nedenle o sırada 5 yaşında olan ilk çocukları Alex'i evlat edinmeye karar verdi.

        4

        Alicia 6 gün sonra, şu anda 11 yaşında olan Zoey'e hamile olduklarını öğrendi. Çiftin böylelikle 3 çocuk dünyaya getirdi. Ardından 2'si biyolojik 8 çocuk sahibi oldular. Çift kalabalık bir aile olmanın ne demek olduğunu sosyal medya üzerinden paylaşmaya başladı.

        5

        14 üyesi bulunan 'Dougherty Dozen' ailesi, 6 milyon TikTok takipçisi kazanarak sosyal medyayı etkisine aldı. Seyahatlerini, yemek yapma ya da çamaşır yıkama anlarını paylaşan aile beğeni yağmuruna tutuldu. Peki Alicia 12 çocuğa nasıl bakıyor, nasıl okula hazırlıyor dersiniz?

        6

        Okul günlerinde Alicia kahve içmek, kahvaltı ve öğle yemeği hazırlamak, çocukların ev ödevlerini ve su şişelerini kontrol etmek için sabaha karşı 3'te uyanıyor. Gençler ise sabah 6'da uyanıp 7'de evden çıkıyor. Alicia bir sonraki çocuk grubunu uyandırarak sabah 8'e kadar hazır olmalarını sağlıyor.

        7

        Alicia, TikTok hesabından düzenli olarak sahne arkasındaki hayatıyla ilgili paylaşımlarda bulunurken, son videosu o kadar viral oldu ki takipçilerini ikiye ayırdı.

        8

        Alicia videoda çocukları için hazırladığı bir Meksika yemeği olan 'nacho' partisini gözler önüne seriyor.

        9

        Kocaman bir leğenin içerisine nacho cipsleri, kavrulmuş kıyma, peynir ve çeşitli sebzeler döken kadın daha sonra çocuklarını yemeğe davet ediyor.

        10

        Havuzun etrafında toplanan çocuklar yemekleri elleriyle yiyerek karınlarını doyuruyor.

        11

        Yöntemiyle bulaşık yıkamayı es geçen kadının videosu kimi kullanıcılar tarafından 'eğlenceli' bulundu.

        12

        Fakat pek çok TikTok kullanıcısı Alicia'nın nacho partisinin çok sağlıksız olduğunu belirterek anneye hakaretler yağdırdı.