Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 2017 AÖL sınav soruları ve cevapları açıklandı! (AÖL sonuçları açıklandı mı)

        MEB önce AÖL sınavı soru ve cevaplarını açıkladı. Gözler şu an AÖL sınav sonuçlarında. Peki Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gelişme var mı? İşte son durum

        AÖL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Yüzlerce adayın beklediğiAÖL 1. Dönem sınav sonuçları açıklandığı zamanhttp://aol.meb.gov.tr/ adresinden eş zamanlı olarakta sorgulayabilirsiniz.Resmi bir açıklama henüz gelmedi. Bu hafta içinde açıklanması muhtemel.

        2017 AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SORU VE CEVAPLARI

        09-10 Aralık 2017 tarihlerinde 3 oturum olarak gerçekleştirilen Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2017/1.dönem Sınavı soru ve cevap anahtarı açıklandı.

        REKLAM
        1. AÖL Sınav Soru ve cevapları 2. Oturum AÖL Sınav Soru ve cevapları 3. Oturum soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız.

        AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNİ YARIDA BIRAKANLARIN DURUMU

        Açık Öğretim Lisesi, farklı sebeplerden dolayı, eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalanlara, derslere girme mecburiyeti olmadan Lise Diploması almayı sağlamaktadır. Bu Lise Diplomasi ile YÖS veya YGS-LYS gibi sınavlara girilerek, Türkiye`de veya Almanya`da üniversite okunabilir. Bazı üniversiteler bu sınavlar olmadan da öğrenci kabul etmektedirler.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ