Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 2020'nin ikinci Merkür gerilemesinin 12 burca etkisi - Haberler
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Sakin geçen bir haftanın ardından gündemi bol yeni haftaya geçiş yapıyoruz. Bu haftanın önemli etkilerinden bir tanesi 18 Haziran’daki Merkür retrosu… Yengeç burcunda gerileyecek Merkür, bazı aksaklıkların, gecikmelerin meydana gelebileceğine işaret ediyor. Ancak haftanın son günü Güneş’in Yengeç burcuna geçişi yeni fırsatları, güzellikleri doğuruyor. 21 Haziran’da Güneş Tutulması olduğunu da hatırlatalım. Peki 15-21 Haziran haftası burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde.

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Her söylenene aldanmamanız, her şeyi iki kez kontrol etmeniz gereken bir haftadasınız sevgili Koç burçları… Pazartesi gününe biraz yorgun ve bitkin başlamanız olası gözüküyor. Öte yandan iş ile ilgili pek çok yoğunluk var. Planlarınızı yoluna sokmaya çalışırken her şeye ekstra dikkat etmenizde fayda var. Çünkü ayın 18’inde Yengeç burcunda Merkür retrosu başladı. Özellikle yatırımla ilgili planlarınızı biraz askıya almanız, yeni kararlarınızı 12 Temmuz sonrasına ertelemeniz gerekiyor. 21 Haziran’da ise Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Aileyi, evi temsil eden Yengeç burcu size ailevi konularda destek verecek. 21 Haziran’daki Güneş Tutulması’nda bebek haberi alabilir, taşınma ve ev işlerine ağırlık verebilirsiniz.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yazın rehavetine kapıldığınız, odaklanmakta zorlandığınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Boğa burçları… Sağlıkta da biraz kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Boğaz ağrısı, halsizlik şikayetleri nedeniyle enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Ayın 18’inde Yengeç burcunda Merkür retrosu başladı. Eğer iş ile ilgili girişimleriniz, eğitim planlarınız varsa retro döneminde hemen sonuç alamayabilirsiniz. İnternet üzerinden yapılan işlemlerde aksilikler, elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar meydana gelebilir. 21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle beraber çalışkan bir ruh haline bürüneceksiniz. Toprakla ilgili işlere, üretime kendinizi verebilirsiniz. Yine 21 Haziran’daki Güneş Tutulması’nda hayata karşı bakış açınızı değiştirecek ve kendinizi yeni oluşumlar içerisinde bulacaksınız.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya güzel etkilerle başlıyorsunuz sevgili İkizler burçları… Modunuz yüksek, keyfiniz yerinde ancak 18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu başladı. Retro döneminde beklentileriniz yerine gelmiyor olabilir. Özellikle iş ve para konularında çok fazla ümitlenmemenizde, hayale kapılmamanızda fayda var. Ayrıca büyük anlaşma ve imzaları 12 Temmuz sonrasına bırakmanızı öneririz. Haftanın son gününde Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Yeni projeler, fikirler için heyecan duyabilirsiniz. Ancak yine de temkinli davranmalısınız. Güneş Tutulması’nda ise duygusal meselelerde yeni kararlar alabilir ve aşkta şanslı bir döneme girebilirsiniz.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aile ve yakınlarınızla vakit geçireceğiniz, onların sorunlarını çözmek için çabalayacağınız bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları. Ancak iş ile ilgili yoğunluklar, özel hayatınızdaki haberler sağlığınızı ihmal edebileceğinizin sinyalini veriyor. Bu hafta 18 Haziran’da, burcunuzda Merkür retrosu var. Ardından Güneş burcunuza geçiyor ve yine burcunuzda Halkalı Güneş Tutulması meydana geliyor. Retro zamanı gerginlikler yaşansa da diğer gezegen hareketleriyle şanslı bir dönemden geçeceksiniz. Kendinize güven duyduğunuz, dış görünüşünüzle, fikirlerinizle etkilediğiniz bir süreçtesiniz. Ayrıca Güneş Tutulması’nda mutlu olacak, şifa bulacaksınız.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İletişim trafiğinizin arttığı fakat yalnız kalmak istediğiniz bir haftadasınız sevgili Aslan burçları… Bunun yanında ailenizle aranıza mesafeler girmiş olabilir. Özlem duygunuzun artacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Bu hafta 18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu var. 12 Temmuz’da retro bitişine kadar acele kararlar vermemeli, size uzak olan insanlara dikkat etmelisiniz. Ayrıca belgelerde, dökümanlarda yanlış ve eksik bilgiler olabilir. Güneş’in Yengeç burcuna geçişi ve Halkalı Güneş Tutulması’yla tüm negatif etkileri geride bırakacak ve hayatınızda yepyeni bir sayfa açacaksınız. Güneş Tutulması şanslı ve aşk dolu bir sürecin kapısını aralayacak.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ufak tatillerle keyfinizin yerine geldiği, aşk dolu bir haftadasınız sevgili Başak burçları. Birlikteliği olanların partnerleriyle aralarında su sızmıyor. Ancak yeni bir ilişkiye başlamak için pek doğru bir zaman değil. Çünkü 18 Haziran’da Merkür retrosu başladı. Retro dönemi fesat kişilerle iletişim halinde olabilir veya dedikodunuzun yapıldığını öğrenebilirsiniz. Partneriniz hakkında eleştiriler alabilirsiniz. Ancak siz eleştirilere ve kötü sözlere pek kulak asmayacaksınız. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve yine aynı tarihte Güneş Tutulması meydana geliyor. Kariyerde güzel başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Başarılarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        15 Haziran haftasına keyifli başlıyorsunuz sevgili Terazi burçları. Ancak hafta ortasında Merkür retrosu başladı ve bir takım aksiliklere karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Örneğin 12 Temmuz’a kadar kariyerde yavaşlamalar, iş hayatında beklenmedik durumlar, problemler meydana gelebilir. İş başvurusu yaptıysanız hemen haber alamayabilirsiniz. Ya da yöneticinizle aranızda gerginlikler meydana gelebilir. Bu sürecin farkında olarak hareket ederseniz yara almazsınız. 21 Haziran’da hem Güneş, Yengeç burcuna geçiyor hem de Güneş Tutulması meydana geliyor. İş ile ilgili sıkıntılar bir nebze de olsun azalabilir, çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İş yoğunluğunuzun arttığı, bu nedenle ailenize vakit ayırmakta zorlandığınız bir haftadasınız sevgili Akrep burçları… Herkese her şeye yetişmekte zorlanıyor ve enerjinizin az oluşuyla kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. İhtiyacınız olan tek şey ortamınızdan uzaklaşmak ve yeni işlere kafanızı vermek olacaktır. 18 Haziran’da Merkür retrosu başladı. İş ve okul başvurularıyla ilgili aksaklıklar yaşanması söz konusu olabilir. Evraklarda karışıklık, internet başvurularında sorunlar meydana gelebilir. Bu nedenle her şeyi iki kez kontrol etmeli ve yanlışlıklara izin vermemelisiniz. 21 Haziran’da hem Güneş, Yengeç burcuna geçiyor hem de Güneş Tutulması meydana geliyor. Umutsuzluğa kapıldığınız anda karşınıza güzel haberler çıkabilir. Maddi anlamda güçlenebilirsiniz. Yalnızca sabretmeniz gerekiyor.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aşkta şanslı fakat parasal konularda dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız sevgili Yay burçları… Beraberliğiniz varsa bağlarınız güçlenebilir. Evliyseniz eşinizle yakınlaşabilirsiniz. Uzun süredir konuştuğunuz biri varsa güzel haberler alabilirsiniz. Fakat yeni aşklar için uygun bir zaman değil. Çünkü 18 Haziran’da Merkür retrosu başladı. Yeni aşkları, yeni girişimleri, yeni başlangıçları 12 Temmuz sonrasına bırakmanız gerekiyor. Ayrıca retro döneminde geçmişten gelen meseleler, eski borçlar gün yüzüne çıkabilir. Para konularına dikkat etmenizde fayda var. 21 Haziran’da hem Güneş, Yengeç burcuna geçiyor hem de Güneş Tutulması meydana geliyor. Parasal konularda az da olsa iyileşme söz konusu olabilir.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İş ve kariyer konularına odaklandığınız bir haftadasınız sevgili Oğlak burçları… Ancak sağlığınızla ilgili ufak tefek rahatsızlıklar olabilir. Görünmez kazalara, incinmelere dikkat etmenizde fayda var. 18 Haziran’da Merkür retrosu başladı. 12 Temmuz’a kadar ikili ilişkilere dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış anlaşılmalar, bağrışmalar meydana gelebilir. Ufak tefek konulardan pürüzler çıkabilir. O nedenle birbirinizi iyi dinlemeli, yanlış anlaşılmalara fırsat vermemelisiniz. 21 Haziran’da hem Güneş, Yengeç burcuna geçiyor hem de Güneş Tutulması meydana geliyor. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye adım atmanız olası… Ancak retro devam ederken temkinli davranmakta fayda var.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        İş ile ilgili ani kararların alınabileceği ya da aniden seyahat planı yapabileceğiniz bir haftadasınız sevgili Kova burçları… Örneğin uzun süredir evden çalışan bir Kova burcuysanız ofise dönüş yapabilirsiniz. Öte yandan 18 Haziran’da Merkür retrosu başladı. Retro en çok kariyer alanında etkileyecek sizleri. Yapmak istediğiniz bir şey varsa önünüze engeller çıkabilir. Müdürlerinizle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. 21 Haziran’da hem Güneş, Yengeç burcuna geçiyor hem de Güneş Tutulması meydana geliyor. Enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Aşkta kendinize yeni bir sayfa açmanız olası. Kariyerde de övgü ve takdir topluyorsunuz. İşinizden memnun değilseniz farklı sektörlere atılmak isteyeceksiniz. Fakat retro devam ederken büyük değişimlerden kaçınmanızda fayda var.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ekonomik anlamda sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir haftadasınız sevgili Balık burçları. Masraflarınızdaki artış cebinizi yorabilir ya da gelirleriniz elinize zamanında geçmeyebilir. Bu nedenle para kontrolünü bu aralar daha dikkatli yapmanızda fayda var. 18 Haziran’da Merkür retrosu başladı. Yanlış anlaşılmalar, imalı tavırlar, sevdiğinizle aranızda yaşanan problemler canınızı sıkabilir. Bu dönemde duyduklarınızı sorgularsanız, her söze inanmazsanız yararınıza olacaktır. 21 Haziran’da hem Güneş, Yengeç burcuna geçiyor hem de Güneş Tutulması meydana geliyor. Güzel bir sürece giriyorsunuz. Aile içinde kahkahalar artıyor. Belki çocuk haberleriyle mutluluğunuzu taçlandırabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ