Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın 2021 Miss World birincisi açıklandı! İşte dünyanın en güzeli - Günün Haberleri
        1

        Porto Riko'da 16 Aralık'ta düzenlenmesi planlanan fakat yarışmacıların ve etkinlikle bağlantılı kişilerin Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine ertelenen 2021 Dünya Güzellik Yarışması (Miss World) gerçekleşti.

        2

        Miss World 2021'de birincilik tacının sahibi Miss World, Polonya'dan Karolina Bielawska oldu. Miss World 2019 birincisi Jameikalı Toni-Ann Singh, yeni kraliçeye tacını takdim etti. Bielawska, "Adımı duyduğumda şaşırdım, hala inanamıyorum, onur duydum" dedi.

        3

        Yönetim alanında yüksek lisans yapan ve gönüllü çalışmaktan hoşlanan 23 yaşındaki model, daha özgün olmayı ve diğer insanların hayatlarını zenginleştirmeyi misyon edindiğini belirtti.

        4

        Yüzmeyi, tüplü dalış yapmayı, tenis ve badminton oynamayı seven genç kadın, motivasyon konuşmacısı olmayı hayal ettiğini ifade etti.

        5

        Yarışmada ikinci, Amerika Birleşik Devletleri'nden Shree Saini seçildi.

        6

        Üçüncülüğe ise Fildişi Sahili'nden Olivia Yace layık görüldü.

        7

        Yarışmanın ilk 12'sinde Vietnam, Meksika, Kuzey İrlanda, Filipinler, Polonya, Somali, Amerika Birleşik Devletleri, Kolombiya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hindistan, Endonezya, Fildişi Sahili'nden adaylar yer aldı.

        8

        Öte yandan Latin kökenli adayların ilk 12'ye girememesi tartışma yarattı.

        9

        Favori olarak gösterilen Venezuelalı Alejandra Conde ve Porto Rikolu Aryam Diaz gibi isimlerin finalistler arasında yer almaması, hayal kırıklığına neden oldu.

        19
        20

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ