Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 5 Haziran Ay Tutulması burçları nasıl etkileyecek?
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları... Normal hayata dönmeye başladığımız haziran ayının ilk haftasında 5 Haziran’da bir Ay Tutulması meydana geliyor. Ay Tutulması'nda kadın ile ilgili konular gündeme geliyor. Ancak burçlar bu dönem iletişimlerine ve sinirlerine dikkat etmeli. Diğer yandan da Merkür, geçtiğimiz hafta Yengeç burcuna geçti. İletişim gezegeni Merkür’ün duygusal Yengeç burcuna geçmesiyle içe dönük olmaya, daha duygusal hareket etmeye, geçmişi düşünmeye, iletişimde zorlanmalar yaşamaya devam ediyoruz. Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 1-7 Haziran haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde.

        2

        KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Koç burçları, durağan ve biraz sıkıntılı bir süreç geçirdikten sonra rahatlama vakti geldi. Haziran ayına başlarken aşkta şanslı etkiler sizleri karşılıyor olacak. Aşk ve ilişkilerin ön planda olduğu bu haftada partnerinizle aranızda yakınlaşma hakim olacak. Eğer partnerinizle koronavirüs nedeniyle uzun süredir görüşemiyorsanız kavuşmalarla mutlu olacaksınız. 5 Haziran’da meydana gelecek Ay Tutulması’yla güzel bir süreç sizleri bekliyor. Fakat bazı konularda dikkatli olmalısınız. Acele ile işlerinizi tamamlamaya çalışırken zor duruma düşebilirsiniz… Eksik evrak ve belgelerle canınızı sıkabilirsiniz.

        3

        BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haziran ayının başında çalışma koşullarına kafa yoruyorsunuz sevgili Boğa burçları… Kariyerde biraz kendinizi kapana kısılmış hissedebilirsiniz. İş ile ilgili beklediğiniz haberleri alamayabilir, takdir göremeyebilirsiniz. Bir de üzerine patronlarınızın bazı konularda sizi ezip geçtiğini ve umursamadığını düşünebilirsiniz. Bu hafta yeni işler yapma isteğiniz daha da artacak. 5 Haziran’da Yay burcunda bir Ay Tutulması meydana gelecek. Bu Ay Tutulması’nda biraz daha rahat bir döneme giriyorsunuz. Fakat dikkat etmeniz gereken konular var. Örneğin borçlarınız bu dönem sizleri sıkabilir ya da elinize geçen paranın azlığıyla isyan edebilirsiniz. Yapmanız gereken planlı hareket etmek ve iş ile ilgili problemlerin üstesinden gelmek olacaktır.

        4

        İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haziran ayı sizler için mutlu başlangıçlar demek sevgili İkizler burçları… Yeni haftada hem yoğunluğunuz azalıyor hem de hayatınızda aşk ve sevgi hakim oluyor. Bu hafta özellikle istediklerinizi elde etmek konusunda pek zorlanma yaşamıyorsunuz. Partnerinizle aranızdaki uyum güzel, yalnızlar ise yeni tanışmalarla heyecanlı bir sürece giriyor. Maddi konularda, gelirlerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize adım adım yaklaşırken 5 Haziran’daki Ay Tutulması’nda yeni projeler, planlar hız kazanıyor. Ancak bazı zamanlarda agresif tavır ve davranışlar sergilemeniz olası. En ufak pürüzde sinirlenmemeye özen göstermeli ve yolun başında olduğunuzu hatırlamalısınız.

        5

        YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Oldukça güzel bir zaman dilimine giriyorsunuz sevgili Yengeç burçları… Rahatsızlığınız varsa iyileşeceğiniz, güçleneceğiniz bir haftadasınız. İlgi duyduğunuz işlere yönelebilir ve yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Diğer yandan bir odak noktanız da eviniz ve aileniz olacak. Sosyal mesafeye uygun biçimde sevdiklerinizle bir araya gelerek keyifli olacaksınız. 5 Haziran’da meydana gelecek Ay Tutulması ise güzel etkiler barındırıyor. Yeni başlangıçların mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ancak kendinize, sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

        6

        ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Duygusal yönünüzün aktif olacağı bir haftadasınız sevgili Aslan burçları… Yeni kararlar verip, yeni işlere başlarken üzerine bu duygusallığınızın eklenmesi sizleri yorgun düşürebilir. Spor, düzenli beslenme ve sağlıklı yaşam gibi konulara ağırlık vererek üzerinizdeki bu ruh halinden kurtulmaya çalışacaksınız. 5 Haziran’da Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması’nda aşk ve ilişkilerde bazı sert etkilerle yüzleşebilirsiniz. Ancak bu etkilerle ilişkilerde yapılandırmaya, karara gidebilirsiniz. Tutulma döneminde zorlanmalar olsa da faydalı etkiler barındıracak. Ayrıca çocuğunuzla ilgili haberler de alabilirsiniz.

        7

        BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni maddi kaynaklar arayacağınız, para konularına odaklanacağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Başak burçları… Yeni fırsat ve kaynak arayışına girmek için güzel enerjiler alıyorsunuz. Ayrıca ikili ilişkiler, sosyal yardımlar önem kazanıyor. İyilik ve başarılarınızla adınızdan söz ettiriyorsunuz. Öte yandan 5 Haziran’da meydana gelecek Ay Tutulması’nda aile içinde şoke edici haberler alabilirsiniz. Aile içinde bir takım kararlar almak durumunda kalabilir ya da fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Aşk ve ilişkileri merak ediyorsanız durağan bir süreçte olduğunuzu hatırlatalım. En azından 21 Haziran’daki Güneş Tutulması’na ve 25 Haziran’da Venüs gerilemesinin bitişine kadar bu durum böyle ilerleyecek.

        8

        TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haziran ayına ve bu haftaya yüksek enerjilerle giriş yapıyorsunuz sevgili Terazi burçları… Havaların güzelleşmesiyle keyfinizi hoş tutmaya bakacaksınız. Öyle ki kendinizle alakalı değişikliklere gidebilir, saç ve cilt bakımına önem verebilir, kendiniz için bir şeyler satın alabilirsiniz. Kariyerde ise oldukça şanslısınız. Kariyer hedeflerinize ulaşabilir güzel iş teklifleri alabilirsiniz. Bunun yanında bulunduğunuz konumda tanınırlık elde edebilirsiniz. 5 Haziran’da Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması’nda ise sert eleştirilere ve kardeş ilişkilerine karşı dikkatli olun.

        9

        AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Hem fiziksel hem de zihinsel olarak enerjinizin arttığı bir haftadasınız sevgili Akrep burçları. Özellikle geçtiğimiz hafta bazı planlarınızın bozulmasının ardından işleri yavaş yavaş yoluna koymaya başlıyorsunuz. Hem normalleşme dönemine girmemiz hem de havaların ısınmasıyla tatil planları yapabilirsiniz. Eğitimle alakalı araştırmalarda bulunabilirsiniz. 5 Haziran’da meydana gelecek Ay Tutulması’nda para ile ilgili konularda sıkıntılarınız olabilir. Ya da elinizdeki parayı eğer dikkatli olmazsanız kaybedebilirsiniz. Değerli eşyalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

        10

        YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Şansınızın açık olduğu, bol fırsatlı ve kahkahalı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yaylar… Havaların ısınmasıyla içinizdeki umutlar filizleniyor. Koronavirüs nedeniyle ertelediğiniz planlarınız hız kazanıyor. Borçlarınız varsa ödemelerinizi düzene sokuyor ve maddi rahatlama yaşıyorsunuz. 5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması’nda eski duygularınız, korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Geçmişte yaşadığınız duygusal olaylar tekrar aklınıza düşebilir. Ancak eğer korkularınızın üzerine düşerseniz özgürleşebilirsiniz. Ayrıca bu hafta riskli işlerden kaçınmanızda fayda var.

        11

        OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Normalleşme adımlarının atılmasıyla kariyer konularına yoğunluk veriyorsunuz sevgili Oğlak burçları… Bir süredir duraklama döneminde olan Oğlakların işleri hızlanıyor. Maddi konularda güçleneceğiniz adımları nihayet atabiliyorsunuz. Aşk ve ilişkilerde ise oldukça şanslısınız. Nişan veya evlilik için adımlar atabilirsiniz. Romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde partnerinizle aranızda büyük bir uyum ve çekim söz konusu olacak. Öte yandan 5 Haziran’daki Ay Tutulması’nda sağlığınıza dikkat edin. Görünmez kazalara karşı kendinizi korumanızda fayda var.

        12

        KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yoğun geçen günlerin ardından kendinize vakit ayırmak, ufak da olsa seyahate çıkmak için planlar yapıyorsunuz sevgili Kova burçları… Çünkü kendinizi uzun zamandır duygusal ve yorgun hissediyorsunuz. Belki de bu aralar kalabalıktan uzak ve insanlardan izole bir şekilde tatil yapmak için adım atabilirsiniz. 5 Haziran’da Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması’nda biraz sert eleştirilere maruz kalabilirsiniz. İş ve özel hayatınızdaki insanlarla aranız açılabilir. Bunun yanında tutulma döneminde ödemelerinizi geciktirmemeye ve paranıza dikkat etmelisiniz.

        13

        BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Balık burçları… Haziran ayının ilk haftasında maddi ve ekonomik durumunuzla meşgul olacaksınız. Geçtiğimiz hafta giderler, masraflar bütçenizi epey zorlamıştı. Ancak yeni haftayla birlikte harcamalarınızı kısmak için bir yol gözüktü. Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yengeç burcuna geçişiyle aşk ve ilişkilerde şanslı bir dönemden geçmeye devam ediyorsunuz. 5 Haziran’da meydana gelecek Ay Tutulması’nda ise biraz enerjiniz düşük olabilir. Özellikle kariyerde karşınızdakini terslemek için bahaneler bulmaya çalışıyorsunuz. Üstlerinizle olan diyaloğunuza dikkat etmenizde fayda var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ