Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 6 Ekim Hangi Burç? 6 Ekim Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        6 Ekim doğumlu kişiler, aynı zamanda Venüs gezegeninin etkisi altında doğmuşlardır. Bu nedenle sanata, güzelliğe ve aşka ilgi duyarlar. Aynı zamanda diplomasi, müzakere ve işbirliği konularında da başarılı olabilirler. Çok cana yakındırlar, zarif aristokrat bir atmosferle doludur. Kalabalıkla iletişim kurmayı severler, kavga etmekten hoşlanmazlar.

        6 Ekim Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Yükselen burç hesaplaması için doğum saati, doğum yeri gibi kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bilgilere sahipseniz bir astrologdan yardım alarak yükselen burcunuzu öğrenebilir ve daha ayrıntılı bir yorum alabilirsiniz. Terazi burcu sahipleri de yaşamlarının her alanında ahenk ve uyum içinde çalışabildikleri, doğaları gereği barışçıl bir yapıya sahiptir. Adaleti sağlamayı severler. Peki, 6 Ekim Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        REKLAM
        • Asil ve zarif şeylere düşkündürler
        • Uyumlu ve anlayışlıdır
        • Nazik, kibar ve centilmendir
        • Romantiktir
        • Sosyaldir
        • Sohbet etmeyi ve arkadaş edinmeyi sever
        • Beraberlikten hoşlanır
        • Uzlaşmacı ve adalet duygusu yüksektir

        6 Ekim Burcu Kadını

        Terazi kadınları da erkekleri de yalnız kalmaktan korkar. Özellikle ilişkilerinde kayıp yaşadığı dönemde en çok arkadaşlarının yanında olmasını umar. Terazi kadınları zarif, güzel, arkadaş canlısı ve konuşkandır. 6 Ekim burcu kadını ilişki sona erdikten sonra dahi arkadaş kalmak isteyecektir. Bir terazi kadını, arkadaşlarına güvenmeyi seçer ve üzüntülerini arkadaşlarıyla paylaşmaya istekli olacaklardır. Terazi burcuna sahip bir erkek, karşı taraf ne kadar şiddetli olursa olsun buna dayanabilir. Çünkü Terazi çok güçlü bir toleransa sahiptir. Fakat aynı zamanda bir Terazi özgür ve sınırsız olmayı da sever.

        6 Ekim Burcu Erkeği

        Terazi burcunda 6 Ekim'de doğanlar, 28 yaşından sonra hem duygusal hem de profesyonel olarak daha özgürlüğü seven ve risk almaya istekli hale gelirler. 6 Ekim burcu erkeği Seyahat ederek veya çalışarak zihinlerini ve hayatlarını genişletmek için fırsatlar olabilir. Bununla birlikte, yaşları ne olursa olsun, dünyaya çok yönlü, enerjik ve ilham verici katkılar sunmak ister. Onlar iyi şans ve başarıyı çeker aynı zamanda etraflarındakileri de manyetik bir şekilde çeker. Terazi adamı mükemmel bir psikolog ve danışmandır. Bununla birlikte, pek karar veremez. Kararsız bir yapıları olur. Bu nedenle onun için en iyi arkadaş, destek ve yardımcı olacak, güven uyandıracak ve hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak bir kadındır.

        6 Ekim'de Doğan Yabancı Ünlüler Ve Futbolcular

        Astroloji dünyasında içine doğduğumuz burç, kişiliğimizin yolunu belirleyecek bazı özelliklerimizi anlamamıza yarayacaktır. 4 Ekim tarihinde doğanlar etrafındaki kimseyi incitmemeye özen gösteren kişilerdir. İşte 6 Ekim'de doğan yabancı ünlüler ve futbolcular:

        REKLAM

        Elisabeth Shue: Amerikalı oyuncu

        Ioan Gruffudd: Galli oyuncu

        Roland Emmerich: Alman film yönetmeni ve yapımcı

        Jeremy Sisto: Amerikalı oyuncu

        Britt Ekland: İsveçli oyuncu ve eski manken

        Matthew Bomer: Amerikalı oyuncu

        Stephanie Zimbalist: Amerikalı oyuncu

        Vinod Khanna: Hint oyuncu ve siyasetçi

        Santiago Solari: Arjantinli eski futbolcu ve teknik direktör

        Lars Ricken: Alman eski futbolcu

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ