Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Acun Ilıcalı'dan Itır Esen hamlesi - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl Fransa'da evlenen televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı, Fransız DJ Guido Senia ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

        2

        Televizyoncu Acun Ilıcalı ile Miss Turkey 2017 yarışmasında tacı elinden alınan Itır Esen'in aşk yaşadığı iddia edilmişti.

        3

        Bu iddialar magazin gündeminde dolaşırken Esen'in, Ilıcalı'yla iş anlaşması gerçekleştirdiği de ortaya çıkmıştı.

        4

        ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ HAMLE

        İkili, iddialar hakkında bir açıklama yapmazken yeni bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı ve Itır Esen, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe aldı. Ilıcalı ve Esen'in bu hareketi kafaları karıştırdı.

        5

        Itır Esen ile Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın birbirine benzerlikleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

        6

        "ONUN DA MUTLU OLMASINI İSTERİM"

        Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile birlikte olduğu iddialarıyla ilgili, "Sosyal medyada öyle şeyler var, gördüm. Ben hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim tabii ki" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        ITIR ESEN KİMDİR?

        Itır Esen, seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu ve oyuncu Itır Esen'in yeğenidir. Miss Turkey 2017 finalisti olan Esen, 1999 yılında dünyaya gelmiştir.

        8

        İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

        9

        Miss Turkey yarışmasında birinci olan Itır Esen'in tacı, 15 Temmuz hakkında yaptığı paylaşımların ardından geri alınmıştır.