Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Adana Demirspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında bu akşam Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak.

        2

        Yeni Adana Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz´in yardımcılıklarını Candaş Elbil ile İlker Takpak yaparken Burak Pakkan dördüncü hakem olacak.

        3

        Zorlu karşılaşma beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

        4

        34 haftada bir maç fazlasıyla 71 puan toplayan Beşiktaş, averajla Fenerbahçe'nin ardından 3'üncü sırada yer alıyor. Galatasaray'ın Sivasspor'u yenmesiyle Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı kalmadı.

        5

        Biri hükmen olmak üzere ligdeki son 5 maçını kazanan siyah beyazlılar, Adana Demirspor'u da yenerek galibiyet serisini 6 maça çıkarmak ve zirve takibini devam ettirmek istiyor.

        6

        SONRAKİ 2 MAÇ İSTANBUL'DA

        Adana deplasmanı aynı zamanda Beşiktaş'ın bu sezonki İstanbul dışı son deplasmanı olacak. Kalan 3 haftada bir haftayı BAY olarak geçecek olan siyah beyazlılar, diğer iki maçı İstanbul'da oynayacak.

        7

        Beşiktaş 36'ncı haftayı BAY geçtikten sonra 37'nci haftada Kasımpaşa ile deplasmanda oynarken, ligi sahasında karşılaşacağı Konyaspor maçıyla bitirecek.

        8

        SARI KART SINIRINDA 4 FUTBOLCU BULUNUYOR

        Beşiktaş'ta 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3 sarı kartı olan Arthur Masuaku, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Omar Colley, bugün kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşerek, ligin 37'nci haftasındaki Kasımpaşa maçında görev yapamayacak.

        9

        MUHTEMEL 11

        Mert Günok