Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AFAD personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar ne?
        1

        AFAD Sözleşmeli personel alımı ile ilgili ilanları yayımladı, AFAD bünyesinde hizmet veren taşra teşkilatları için başvuru yapmak isteyen adaylar, 18 Kasım (10:00) – 27 Kasım 2021 (17:00) tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvurularını tamamladı. AFAD personel alımı için başvuru yapan binlerde adayın gündeminde AFAD personel alımı başvuru sonuçları var. AFAD personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak sorusunun cevabına ve sonuç açıklanma sürecine ait detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

        2

        AFAD PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

        AFAD Personel alımı başvuru sonuçları henüz açıklanmadı ancak değerlendirmelerin tamamlanması ardından yazılı duyuru yayınlanacak. Alımlara ilişkin detaylı bilgilere, Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümündeki ilan ve AFAD'ın internet sitesindeki duyurudan ulaşılabilecek.

        3

        BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE İLAN EDİLMESİ

        AFAD personel alımı başvuru süresi içinde yapılmış başvurular, belgelerin eksik olup olmadığı ve adayların belirlenen şartları taşıyıp taşımadıkları bakımından incelenecek.

        Her il için ayrı ayrı belirtilen pozisyon sayısı ve öğrenim durumu için ayrı ayrı olmak üzere, ilan edilen boş pozisyon sayısının 5 (beş) katı aday KPSS puan sıralaması esas alınarak belirlenecek.