Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ahmet Mümtaz Taylan'ın kızı Ayşe Dilan Taylan mezun oldu - Magazin Haberi
        1

        Show TV'nin sevilen dizisi 'Aziz' de 'Galip Payidar' karakterini canlandıran usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan (56), büyük bir gurur yaşadı. Taylan'ın kızı Ayşe Dilan Taylan, ABD'de bulunan Ringling Sanat ve Tasarım Koleji'nden mezun oldu.

        2

        "MUTLULUĞU TARİF ETMEK ÇOK ZOR"

        Kızının mezuniyet törenine katılan Ahmet Mümtaz Taylan, duygularını "Mutluluğu tarif etmek çok zor bazen. Misal şu an perişan mutluyum!" sözleriyle ifade etti.

        Ahmet Mümtaz Taylan'ın kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşımına tebrik mesajları yağdı. Taylan'ın gönderisine; Kaan Yıldırım, Mert Fırat, Damla Sönmez, Gonca Vuslateri, Devrim Yakut, Suzan Kardeş ve Hazal Subaşı gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        3

        ESKİ EŞTEN TEBRİK MESAJI

        Ahmet Mümtaz Taylan'ın kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Ayçin İnci de Ayşe Dilan için yayınladığı mesajda "Canım Ayşe'm, güzel kızım sayende kalbim sevinçle doldu, gözlerin hep böyle parlasın, tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim." ifadelerini kullandı.

        4

        İKİ KEZ EVLENDİ

        Öte yandan Ahmet Mümtaz Taylan, ilk evliliğini Müge Kızılbağlı ile gerçekleştirmişti. Çiftin, kızları Ayşe Dilan, 1999 yılında dünyaya gelmişti.

        5

        Taylan, daha sonra 2007'de Ayçin İnci ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2012 yılında yollarını ayırmıştı.

        6

        İŞTE DİĞER ÜNLÜ İSİMLERİN ÇOCUKLARI

        Sinema, televizyon ve müzik dünyasındaki bazı ünlü isimlerin çocukları en az kendileri kadar şöhrete kavuşmuş durumdayken, bazılarının çocukları ise kameralardan uzak bir yaşam sürüyor...

        55

        Tolga Çevik ile çocukları Tan ve Tuna

        56

        Coşkun Sabah ile kızı Roza Sabah

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ