Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor Kaptanı Haydar Yılmaz, Josef Sural'ı anlattı - Coredon Alanyaspor Haberleri
        1

        Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu ağır yaralanan Josef Sural hayatını kaybetti. Çekyalı futbolcunun kaybı sonrasında futbol camiası yasa boğuldu. Takım arkadaşları 28 yaşındaki futbolcuyu paylaşımlarla anarken diğer kulüp oyuncuları ve yöneticilerinden de başsağlığı mesajları geldi. İşte o paylaşımlar

        2

        Alanyaspor Kaptanı Haydar Yılmaz şunları söyledi:

        "Bu şartlarda konuşmak çok zor. Ben de herkes gibi şoktayım. Sabaha kadar uyumadım çünkü maçtan sonra hocamız izin vermişti. İzmir'e döndüm onun için Alanya'da değilim. İlk uçakla geri gideceğim. Keşke orada olabilseydim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Takımdaki yeri çok önemliydi. Kendisi sanki içimizden biri, bir Türk gibiydi. Şaka gibi, inanılır gibi değil. Ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum. Keşke elimizden bir şey gelseydi. Takdir-i ilahi, kader..."

        3

        "Takım arkadaşlarımla konuştum, yazıştım. Televizyonu sabah açtım, yayınları takip ediyorum. Benim de bunlar dışında edinebildiğim bir bilgi yok. Aldığım tek duyum psikolojik olarak çok yıprandıkları. Şu andaki ruh halleri hiç iyi değil"

        13

        Hikmet Karaman

        14

        Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sural'in vefatıyla ilgili şöyle konuştu:

        "Hepimizin başı sağ olsun. Maçtan önce bütün futbolcularla kucaklaştık. Böyle bir haber almaktan çok üzgünüz. Zaman zaman biz deplasmanına gidiyoruz. 2 futbolcumuz kendi arabasıyla dönmek istemişti. Ben izin vermedim. 'Başınıza bir şey gelse ailenize ne diyeceğim' demiştim. Oyuncular izin vermeyince de kızıyor. Çok dikkatli olmamız gereken konular. Öldükten sonra söyleyecek bir şey yok. Hocalarının bu gibi olaylarda dikkatli olması lazım. 2 tane de şoförü var. Son derece üzüntülüyüm. Diğer oyuncularla da birlikte çalıştık. Kucaklaştığımız bir oyuncunun ölüm haberini almak çok üzücü. Başsağlığı dilemekten başka diyecek bir şey yok."

        15

        Tolga Ciğerci

        25

        Merih Demiral

        26

        Taha Yalçıner (Alanyaspor): "Güzel yüzlü kardeşim huzur içinde uyu. Söylenecek hiçbir şey yok. Kahroluyoruz"

        27

        Bafetimbi Gomis

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ