Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki kardeşi Ayça Tilki'ye yapılan eleştirilere isyan etti: Sıra kardeşimde mi! - Magazin haberleri
        1

        Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla adeta ateş püskürdü.

        2

        "BEKİ KÖTÜ RUHUNUZA ALET ETTİNİZ!"

        16 yaşındaki kardeşi Ayça Tilki'ye yapılan eleştiriler karşısında çılgına dönen ünlü şarkıcı, "Belli ki çocukluğunda fena hırpalanmış, hıncını çocuktan çıkarıyor. Ben de hırpalandım ama size benzemeyi seçmedim! Bana istediğinizi yazabilirsiniz ama bazı yerlerde kardeşim hakkında garip eleştiriler görüyorum. Ben 16 yaşımdayken beni kötü ruhunuza alet ettiniz, sıra kardeşimde mi! Pislikler, gizli sapıksınız siz!" sözleriyle isyan etti.

        3

        "KALBİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

        Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, "Aleyna Tilki magazin figürü olmaya başladı' diyorlar" sözleriyle eleştirildiğini söylemişti.

        Tilki, konuyla ilgili, "Ben onlara çok gülüyorum. Eskiden de her gün manşetlerde değil miydim? Zaten ben hep böyle anıldım, hep magazin figürüydüm ve hep konuşuldum. Her zaman formüllü şeyler yapmak yerine bazen de gönlümü görsünler isteyemez miyim? Hep bir formül yaparsam kalbin ne yapacak? Kalbimden geleni yapacağım." diye konuşmuştu.

        4

        "PARALEL EVRENDE İÇİME ÖYLE DOĞDU"

        Eleştirilere kızmadığını ancak gönlüne göre hareket ettiğini açıklayan 21 yaşındaki şarkıcı, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Kızmadım... Çıktığım günden beri eleştirilmeyen tek günüm olmadı. Mesela Tarkan'a sorsana; her şarkısı tutmuş mu adamın? Tutmamıştır ama o bir efsane! Bazen gönlünden geleni yapıyor, bazen de insanların istediği şeyi. Robotla evlendim, belki herkes öyle bir şey yapmamı istemedi ama belki de paralel evrende öyle bir hikaye içime doğdu. Beni eleştirebilirler, kalbimi ve hissettiklerimi asla eleştiremezler...

        5

        "EVLENİYORUM!" DEMİŞTİ

        Şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda Instagram'dan yayınladığı "Evleniyorum" paylaşımının ardından çok konuşulanlar listesinde ilk sırada yer almış ve gönderisi merak uyandırmıştı.

        6

        "Sır" adlı yeni şarkısı için kır düğünü mizanseninde hazırlanan partide, Aleyna Tilki klibinde beraber rol aldığı robot ile evlenmişti.

        Aleyna Tilki, uzun bir aradan sonra yepyeni bir Türkçe şarkı ile sevenleriyle buluşacak olmaktan ve prodüktör olarak dünyaca ünlü müzisyen Diplo ile çalışmaktan keyif aldığını ifade etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ