Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ali Koç'tan yeni teknik dirktör ve transfer açıklamaları! Nihat Özdemir, Muslera, Obradovic... - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de katıldığı canlı yayında açıklamalar yaptı. Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "KRUSE BEKLENMEDİK ŞEKİLDE AMELİYAT OLDU"

        "Max Kruse hiç beklenmedik şekilde saat 7'de ameliyata alındı, apandisit ameliyatı oldu. Beni de şaşırttı, toplantıdayken haber geldi. Acil şifalar diliyorum"

        "MUSLERA'NIN SAKATLIĞI İÇİMİZİ ACITTI"

        "Muslera, bizim Alex gibi, herkes tarafından sevilen, centilmenliğiyle öne çıkan bir oyuncu. Örnek bir isim. Çok talihsiz bir olaydı, içimizi acıttı"

        "3 TEMMUZ KUMPASI, HAFİF BİR KONU DEĞİLDİR"

        REKLAM

        "3 Temmuz kumpası, bizim için hafif bir konu değildir. Bu olayı çok insan takip ediyor ama bazı insanlar da parça parça görüyor... Bütünsel bakış açısından uzak olursan bu olayın ne kadar vahim olduğunu, hatta skandal olduğunu görebilmek güç. Fenerbahçe'nin kırmızı çizgisi 3 Temmuz kumpasıdır! Bunu söyleyen 17 yıl Fenerbahçe'ye hizmet etmiş, kumpas sürecinde mücadele etmiş biri olunca, durum daha da hassas bir hale geliyor. Zamanlaması son derece manidar."

        "Türkiye'de medya çok çabuk değişiyor. Medya, eski medya değil. Medya, en şeffaf, en etik bilgilendirme görevini yerine getirmiyor. Biz de medya tarafından çok sevilen bir kulüp olmadığımız için, bizim söylemlerimiz genelde hak ettiği şekilde ele alınmıyor"

        "İLK OKUDUĞUMDA 'NİHAT BEYİN AÇIKLAMALARINDA YANLIŞLIK VARDIR' DEDİM"

        "O akşam ilk defa, normalleşme sürecinde bir yemekteydim. Telefonuma bakamamıştım, baktığımda telefonuma mesajlar yağdığını gördüm. Nihat Bey'in açıklamaları iletildi ancak ben o an şahsen izlememiştim. Yazılı deşifreyi seyredip okumakla videolu izleme arasında fark var. Nihat beyin açıklamalarında bir yanlışlık vardır, sakin olun, sabah ola hayrola dedim. Sabah buluştuk, izledim. Olayın tahminimden farklı olduğunu gördüm..."

        "2010-11 SEZONU ŞAMPİYONUNU, TFF, ETİK KURULU UEFA... HEPSİ TESCİL ETTİ!"

        "Durup dururken arı kovanına çomak sokmak var burada. Öyle olunca da ne oluyor, arılar saldırmaya başlıyor. Bu kahpe örgüt, en ihtişamlı olduğu dönemlerde bize saldırdı. 7'den 70'e tüm Fenerbahçeliler, geri atmadan mücadele ettik. Zamanla neyin ne olduğu ortaya çıktı. Bu ülkedeki bu mücadelenin fitilini ateşleyen Fenerbahçe'dir. Nihat Özdemir, yaptığı açıklamada 'Fransa'da da oldu, İtalya'da da oldu, bizde de oldu' diyor. Bu basına çok yansımadı. Nihat Özdemir'den düzeltme bekledik ama hiç öyle olmadı. O akşam reaksiyon vermeye karar verdik. Öyle bir hava yaratılıyor ki, 'Nihat bey öyle bir şey söyler mi?'... Fenerbahçe'nin kırmızı çizgisini biz Nihat beyin niyetine göre yıldız falı mı yapacağız? 2010-11 sezonu şampiyonunu TFF, Etik Kurulu, UEFA... Hepsi tescil etmiştir"

        "BİR FEDERASYON BAŞKANININ BÖYLE AÇIKLAMA YAPMASI ZAVALLI BİR ŞEY!"

        "Bu Ali-Veli meselesi değil, bu Fenerbahçe meselesi. Buna kimse kayıtsız kalamaz. Kayıtsız kalıyorsa da bu kutsal göreve layık değildir. Başkanvekilimiz Semih Özsoy açıklama yaptı, aynı gün Nihat Özdemir de TFF'nin resmi sitesinden, bizleri hayret eden bir açıklama yayınlandı. Bu konu TFF ile Fenerbahçe arasında değil. Çok çok kötü yazılmış bir açıklama yapıldı. 'Sosyal medya yönlendirmeleri' ve 'sportif başarısızlık' sözleri var açıklamada. Bir federasyon başkanının böyle bir söylemde bulunması zavallı bir şey! Sosyal medyada bir şey çıktığında hop oturup hop kalkıyor, zamanında da birilerini işten çıkartmıştır bu zihniyet"

        "2010-11 ŞAMPİYONU KİMDİR? ÇOK BASİT BİR SORU!"

        "2010-11 sezonu şampiyonu kimdir? Ben Nihat Özdemir'in yerinde olsam 'Tabii ki Fenerbahçe derim ve kökünden bunu keserim. TFF Yönetim Kurulu, TFF Etik Kurulu, UEFA tescillemiş, daha konuşacak bir şey yok, gidilecek bir merci de yok"

        OBRADOVIC'İN SÖZLEŞMESİ

        "Sayın Obradovic bugün İstanbul'a geldi. Şu an kendisi Gherardini ve Semih Özsoy'la yemekte. Önümüzdeki sezon ne olacağını yarın konuşacağız"

        TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI!

        "Hoca konusu çok gündeme geldi, çok tenkit edenler oldu. Görüşmeler yaptık, 1 hocayı çok arzuladık, kimyamız uydu, iyi inceledi takımı ama EURO 2020'nin ertelenmesi sebebiyle görüşmeleri sonlandırdık. Neredeyse anlaşmak üzereydik. Geldiğimiz noktada aklımıza yatan hoca profili, ne yazık ki sezon sonunda gelebiliyor. Fenerbahçelilerin içi rahat olsun. Gerek Marco'nun dönmesi, Emre'nin yeni pozisyonu, Tahir hoca... Yeni bir planlamamız var. Bunları açıklayacağız"

        "ENTERESAN TRANSFER HAMLELERİMİZ VAR"

        "Enteresan transfer hamlelerimiz var"

        "TÜRKİYE KUPASI'NDA FİNALİ HEDEFLİYORUZ"

        "Türkiye Kupası'nda finali hedefliyoruz. 3 kupanın 2'sini alma ihtimalimiz var. İnanın, inanmaya devam edin. Er ya da geç taşlar yerine oturacaktır"

        CENGİZ'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        "Sayın Mustafa Cengiz'e acil şifalar diliyorum. Kavga ediyoruz, sürtüşüyoruz ama sağlık her şeyden önemli. Eminim ki, herkesin beklediğinden de kısa sürede aramızda olacak."

        BEŞİKTAŞ'IN KAMPANYASI

        "Beşiktaş'a 'Bırakmam Seni' kampanyasında muvaffakiyetler diliyorum. Bu gece 'Fener Ol' mesajlarınızı da bekliyoruz. Tatlı bir rekabet yaratalım."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ