Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: Külah varsa ona anlatsın!
Geçen yıl kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından çalışmaya ara veren Alişan, kaporasını alıp iptal ettiği konserde kendisinin yerine sahne alacak bir ünlünün "Konserden önce paramı verin!" tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. Söz konusu kişinin İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Alişan, muhabirlerin, "İzzet Bey mekanın sizinle anlaştığını bilmediğini söylemişti" sözlerini hatırlatması üzerine "Külah varsa ona anlatsın" şeklinde karşılık verdi
"KİMSEDEN AYRICALIK İSTEMEDİM"
Basına yansıyan haberlerin ardından Alişan, suskunluğunu bozmuştu. "Ne özel park alanım var, ne de şoförüm!" diyen ünlü şarkıcı, kimseden ayrıcalık istemediğini de belirtmişti.
Şarkıcı, tepkisini şu ifadelerle dile getirmişti:
Ne kadar büyük bir haber, ne kadar büyük bir yanlış. Alişan yeğenlerini almaya gitmiş de, özel park yeri kullanmış! Herkesin her gün park ettiği yere 'Boş' diye park etmeye çalışmak büyük bir ayrıcalık ve yasadışı bir şey! Gerçekten bunu haber yapmak da büyük bir haber başarısı! Bu mübarek kandil günü bunu haber yapıp, altına da vicdandan, merhametten, nasibini almamış herkesi Allah’a havale ediyorum... Biz acımızı sarmaya çalışıyoruz. Lütfen beni ve ailemi rahat bırakın... Ben ne kimseden ayrıcalık, ne de başka bir şey istiyorum... Ne özel park alanım var, ne de şoförüm... Sadece amacım yeğenlerimi okuldan almak, her anne-babanın yaptığı gibi... Ben kardeşimi kaybetmişim acıların en büyüğünü yaşamışım, yapacağınız hiçbir şey beni yaralamaz, üzmez ama bu kadar merhametten, anlayıştan yoksun insan olması!