Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları son dakika! Bugün çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ne kadar? 24 Mayıs 2018 - Altın Haberleri

        Güncel altın fiyatları, yatırımcıların şu sıralar en çok merak ettiği konular arasında. Dünkü rekorun ardından eski seviyesine doğru geriliyen altın fiyatları sabah saatlerinde yükseliş gösterdi. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardındankaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar.

        ALTIN FİYATLARI BUGÜN 24 MAYIS 2018

        GRAM ALTIN FİYATI

        AA Finans Analisti İslam Memiş, dün dolar kurundan aldığı destek ile 205 lirayı test eden altının gram fiyatının, TCMB faiz müdahalesi ile gerilediğini kaydetti.

        REKLAM

        TCMB'nin geç likidite penceresi borç verme faiz oranını yüzde 13,5’ten 16,5’e yükselttiğini anımsatan Memiş, faiz kararından sonra altının gram fiyatının 188,9 liraya kadar gerilediğini söyledi.

        Memiş, piyasalarda agresif dalgalanmalar yaşanması durumunda altının gram fiyatının 215 lirayı görebileceğini ifade ederek, kısa vade için 185-205 lira bant aralığının takip edileceğini dile getirdi.

        Jeopolitik risk algısıyla toparlanma isteğinde olan altının ons fiyatının ise bugün 1.300 dolar seviyesinin üstünü test edebileceğini bildiren Memiş, teknik açıdan ons fiyatında 1.292 doların destek, 1.302 doların ise direnç konumunda olduğunu kaydetti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ