Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Johnny Depp davası ile konuşulan Amber Heard: O fotoğrafları bana inansınlar diye çektim! - Magazin Haberleri
        1

        Johnny Depp (58) ve Amber Heard (36), 15 aylık evliliklerini 2017'de sonlandırmıştı. İkilinin mahkeme salonunda karşı karşıya gelip, birbirleri aleyhine bütün ayrıntıları gözler önüne serdikleri davaları sürüyor.

        Bu süreçte önce ünlü aktör, olayları kendi açısından anlattı. Ardından Depp'in tanıkları konuştu. Şimdi ise ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davanın tanık sandelyesine Heard oturdu.

        2

        ESKİ EŞİNİN FOTOĞRAFLARINI ÇEKMİŞ

        Duruşma sırasında oyuncunun kanıt olarak mahkemeye sunduğu fotoğraflar da gündemde yerini aldı. Heard tarafından 58 yaşındaki Johnny Depp'in alkol ya da uyuşturucu sebebiyle kendinden geçtiği anlarda çekilen o fotoğraflar da değerlendirildi.

        "OLUP, BİTENLERİ ANLATMAK İSTEDİM"

        Depp'ten psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddet gördüğünü ileri süren Amber Heard, bu fotoğrafları neden çektiğini de duruşmada anlattı.

        Oyuncu, kimsenin kendisinin söyleyeceği tek bir söze bile inanmayacağını düşünerek, Johnny Depp'in sarhoşken ya da uyuşturucu etkisi altındayken kendinden geçtiği o anları belgeleyen fotoğrafları çektiğini anlattı.

        Amber Heard, kareler aracılığıyla olup, bitenleri herkese anlatmak istediğini belirtti.

        3

        "KENDİNDEN GEÇİYORDU"

        Heard, "Kendinden geçiyordu, hastalanıyordu ve kontrolünü kaybediyordu. Ardından birileri gelip, onu alıp, temizleyip, düzeltiyordu." açıklamasını yaptı.

        Bu yüzden kimsenin kendisine inanmayacağını düşünen Amber Heard, sonunda çareyi o anları görüntülemekte bulduğunu dile getirdi.

        4

        "BENİ DESTEKLEYECEK KİMSE YOKTU"

        Heard, sözlerine, "O anları hatırlamayabilirdi, inkar edebilirdi ya da bunların olduğu konusunda yalan söylediğimi ileri sürebilirdi. Beni destekleyecek kimse yoktu." şeklinde devam etti.

        Amber Heard, ayrıca Depp'in kendisine yardımcı olan hatta gerektiği zaman bakımını yapan çalışanları olduğunu da vurguladı.

        5

        "İPUÇLARI TOPLAMAYA BAŞLADIM"

        Heard, duruşmada, bu düşünceden yola çıkarak, ilişkilerinin ikinci yılından itibaren bu fotoğrafları çektiğini söyledi.

        Oyuncu, "Neyle uğraştığımı anlatmak için ipuçları toplamaya başladım." dedi.

        Amber Heard, kötü alışkanlıkları nedeniyle kendinden geçtiği dönemlerin ardından Depp'in davranış değişiklikleri gösterdiğini de belirtti.

        Ayrıca Johnny Depp'in mahkemeye sunulan fotoğraflarından birinin kötü alışkanlıklarına veda edip, sonra tekrar başladığı dönemde çekildiği de belirtildi.

        6

        "BÜTÜN GÜN YEMEK BİLE YEMEDEN İÇTİ"

        Depp'in bu fotoğrafı Amber Heard tarafından 2013 yılında çekilmiş. Amber Heard, eski eşinin bütün gün uyuşturucu madde kullanıp, içki içtiğini, yemek yemediğini ve çok az uyuduğunu açıkladı.

        7

        "TOKYO'DA BİR OTEL ODASINDA"

        Johnny Depp'in bu karesi Tokyo seyahati sırasında çekilmiş. Yatağın yanında yere yatan Depp, fotoğrafta başını etajerin alt rafındaki kitaplara dayamış ve kendinden geçmiş bir halde görülüyor.

        8

        Bu fotoğraf ise yine Depp'in kötü alışkanlıkları yüzünden kendini kaybettiği bir anda eski eşi Amber Heard tarafından çekilmiş.

        9

        "YENİ EVLİYKEN BENİ ALDATTI"

        Amber Heard, duruşmada bugüne kadar çok fazla gündeme gelmeyen bir iddiada daha bulundu. Heard'ün iddiasına göre; Depp, evlenmelerinden kısa bir süre sonra onu başka bir kadınla aldattı.

        Amber Heard, o sırada evli olduğu Johnny Depp'in bir kadınla bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğünü ve ikilinin sürekli mesajlaştığını anlattı.

        Ünlü aktris, bu konuda, "Tableti açıkken bu durumun farkına vardım. Johnny, o sırada kendinden geçmişti ve onun ilişkide olduğu o kadına yazdığı mesajı gördüm." dedi.

        10

        Heard, Depp'in daha önce de bu kadının ismini kendisine söylediğini ve mesajları görünce onu hatırladığını ifade etti. Ancak Amber Heard, gördüğü konuşmanın evlendikten hemen sonra gerçekleşmiş olduğunu fark ettiğini vurguladı.

        "O mesajlarda onun biz evlendikten hemen sonra o kadının evine gittiğini gördüm." diyen oyuncu, söz konusu kadınla Johnny Depp'in tensel ilişkisi olduğunu ileri sürdü.

        11

        "ÇILDIRDIM!"

        Hakimin bu mesajları gördükten sonra ne yaptığını sorması üzerine Heard, "Çıldırdım!" yanıtını verdi. Amber Heard, eşinin düğünlerinden hemen sonra kendisine bunu yaptığı için öfkeden deliye döndüğünü belirtti.

        12

        "LİKÖR ŞİŞESİYLE TECAVÜZ" İDDİASI

        Amber Heard, tanıklığı sırasında daha önce de gündeme gelen bir olayı ayrıntılarıyla anlattı. 2015 yılında Avustralya'da bulundukları sırada Depp'in kendisini üç gün rehin alıp, tecavüz ettiğini öne süren Heard, bir keresinde de aktörün bunu yaparken likör şişesi kullandığını dile getirdi.

        13

        "ŞİŞEYİ FIRLATTI VE PARMAĞIM KESİLDİ" DEMİŞTİ

        Heard'ün ileri sürdüğü o korkunç olay; 2015 yılının Mart ayında meydana gelmişti. O sırada Depp, "Karayip Korsanları 5" filminin çekimleri için kamera karşısına geçiyordu.

        Johnny Depp, Heard'ün o tartışma sırasında kendisine likör şişesi fırlattığını ve bu da parmağının kötü bir şekilde kesilmesine yol açtığını iddia etmişti.

        14

        "HAYATIMDA HİÇ BU KADAR KORKMAMIŞTIM"

        Amber Heard ise o olayda Depp'in parmağının kesildiğine tanıklık etmediğini söyledi.

        Heard, konuya ilişkin, "Bir noktada üzerimdeydi ve bana 'Senden nefret ediyorum, hayatımı yıktın!' diye bağırıyordu. Tezgahın üzerindeydim, boğazımı sıkıyordu ve bağırıyordu. Gözlerinin içine baktım ama onu artık göremiyordum. O değildi... Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım." ifadelerini kullandı.

        Yaşananları anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Amber Heard, o sırada başını barın arkasına çarptığını ve nefes alamadığını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ