Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Milli Piyango Amorti rakamları (sonuçları) açıklandı! İkramiyesi ne kadar? Amorti sonuçları sorgulama ekranı!

        Amorti sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 2020 amorti rakamları bu akşamki Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi nedeniyle gündemde. Milli Piyango çekilişinde en küçük ikramiyeyi temsil eden amorti rakamları 2 tane belirleniyor. Amorti sorgulama sayfası ve detaylar haberimizde.

        AMORTİ SONUÇLARI AÇIKLANDI - 2020 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ

        Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi saat 15.00'de başladı. Bu çekiliş kapsamında amorti çekilişi yapıldı. Amorti sonuçları da saat 20.00 - 21.00 arasında açıklandı. Milli Piyango çekiliş sonuçları arasında yer aldı.

        Amorti sonuçları: 4-8

        REKLAM
        MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

        AMORTİ NEDİR? AMORTİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

        Amorti, Milli Piyango çekilişinde verilen en küçük para ödülüdür. Amorti rakamları, Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinizin son rakamı ise, biletinize amorti çıkmış olur. Bu durumda bileti aldığınız ücreti geri alabilirsiniz. Yani tam bilet ise 80 lira, yarım bilet ise 40 lira, çeyrek bilet ise 20 lira'yı geri alabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ