Daniele Santarelli: İspanya maçı kolay olmayacak
FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda yarın İspanya ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör Daniele Santarelli ile milli libero Gizem Örge, açıklamalarda bulundu.
ABONE OLA Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'na ilişkin, "İlk maçımız İspanya'ya karşı olacak. İspanya'ya büyük bir saygımız var. Kolay bir maç olmayacak. Eğer öyle düşünürsek bu gerçekten büyük bir hata olur." dedi.
İtalyan başantrenör Santarelli ve deneyimli milli libero Gizem Örge, yarın Tayland'ın Nakhon Ratchasima kentindeki Korat Chatchai Spor Salonu'nda oynanacak İspanya maçı öncesi soruları yanıtladı.
Daniele Santarelli, Dünya Şampiyonası hazırlıklarının iyi geçtiğini, buldukları boş zamanlarda da dinlenme fırsatı bulduklarını ifade etti.
Maçları oynayacakları salonda ilk antrenmanlarını yaptıklarını belirten Santarelli, antrenmanların verimli geçtiğini, oyuncuların maçlara motive olduğunu dile getirdi.