Freyr Alexandersson: Fenerbahçe'yi yenersek tarihi olur!
Norveç ekibi Brann'da teknik direktör Freyr Alexandersson, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.
ABONE OLUEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında yarın Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak Brann'da teknik direktör Freyr Alexandersson, Fenerbahçe maçına hazır olduklarını belirterek "Burası Avrupa Ligi, Mickey Mouse turnuvası değil." dedi.
Brann Stadyumu'ndaki basın toplantısında soruları yanıtlayan İzlandalı çalıştırıcı, ligin bitiminin ardından İspanya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurguladı.
Norveç Ligi'nde uzun bir sezonu geride bıraktıklarını aktaran 43 yaşındaki teknik adam, "10 gündür maç yapmamamız yarın bizi etkilemez. Bu sezon 51 maç oynadık. Takım tempo anlamında iyi durumda. 2-3 aydır her hafta 2 ya da 3 maça çıkıyoruz. Biz odaklanmış durumdayız." ifadelerini kullandı.
Freyr Alexandersson, Fenerbahçe'deki eksiklerin sistemini değiştirip değiştirmeyeceği yönündeki soruya "Sistemimizi değiştirmeyeceğiz. Çok kaliteli oyunculardan bahsediyoruz. Fenerbahçe'nin kadrosunda çok iyi isimler var. Asensio, Duran gibi isimlerin yerine yine kaliteli oyuncular olacaktır. Ama Asensio gibi üst düzey bir oyuncunun yarın sahada olmasını isterdim. Bu sabah bir toplantı yaptık ve toplantıda Asensio'nun oynadığı 7 dakikalık bir video izledik. Sonrasında oynamayacağını öğrendik. Tabii ki bazı şeyler değişecektir." açıklamasında bulundu.