Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Anderson Talisca: Takım olarak birlik olmuş durumdayız

        UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Polonya ekibi Gornik Zabrze'yi 1-0 yenen Fenerbahçe'nin golünü atan Anderson Talisca, galibiyeti değerlendirdi.

        "TAKIM OLARAK BİRLİK OLMUŞ DURUMDAYIZ"

        Brezilyalı orta saha yaptığı açıklamada, "Zor bir maç oldu her şeyden önce. Rakibimiz çok disiplinli bir oyun oynadı. Böyle takımlara karşı açmak için oyunu kenarlara yıkmaya çalışırsınız, biz de bunu yaptık. Atmış olduğum golden önce kalecinin kurtarışları vardı. Sezonun bu bölümündeki maçlar kolay geçmez. Biz takım olarak birlik olmuş durumdayız. İsmail Hocamızın istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Bizim için iyi bir sonuç. Kazanarak başlamak önemliydi." ifadelerini kullandı.

        "BİZ FENERBAHÇE OLARAK BÜYÜK TAKIMIZ VE SAKİNİZ"

        Rövanş karşılaşmasına da değinen Talisca, "Rövanştaki maç da zor olacak. Şu andan itibaren o maça odaklandık. Biz Fenerbahçe'yiz, büyük takımız ve sakiniz. Birlik olup en iyi şekilde o maça hazırlanacağız. Maç oynamak, daha iyi hazırlıyor her anlamda. Antrenman yapıyoruz ama maç ritmi başka. Maç oynadıkça tam kapasiteye ulaşacağız. Takım olarak maç oynadıkça ritmimizi daha iyi bulacağız." dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        CHP Ankara İl Başkanlığı binası önünde gerginlik

        CHP Ankara İl Başkanlığı'nın önünde, il başkanlığı görevine getirilen Fahri Yıldırım ve beraberindeki heyetin binaya girmesinin ardından gerginlik yaşandı (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ