Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ant McPartlin, eski asistanı Anne Marie Corbett evlendi: Konuklara özel sürpriz - Magazin haberleri
        1

        Tam adı Anthony David McPartlin olan sunucu Ant McPartlin, eski asistanı Anne Marie Corbett ile hafta sonu dünyaevine girdi. 2018 yılından beri aşk yaşayan ikili, hayatlarını Londra yakınlarındaki Hampshire'de bulunan Hecktfield Sarayı'nda birleştirdi.

        2

        100 DAVELİ

        Ant McPartlin ile Anne Marie Corbett'ın düğün törenine, aralarında İngiltere'nin ünlü ekran yüzlerinin de bulunduğu 100 konuk katıldı.

        3

        HAZIRLIKLAR İKİ GÜN SÜRDÜ

        Hazırlıklar, cuma gününün ilk saatlerinde başladı. Düğün mekanı, onlarca kamyon tarafından getirilen çiçeklerle süslendi.

        4

        Anne Marie Corbett, törende tek omuzlu bir gelinlik giydi. Damat Ant McPartlin ise smokin giydi.

        5

        KONUKLARA SÜRPRİZ YAPTILAR

        Ünlü konukların tanıklığı eşliğinde evlenen ikili, sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlence sonrası davetliler için bir sürpriz hazırladı. Ant McPartlin ile Anne Marie Corbett, misafirleri için önceden ödedikleri bir spa programı satın aldı. Çiftin konukları böylelikle bu programdan faydalanıp, kendilerine özel bakım yaptırma imkanı buldu.

        Bu konuklar ayrıca gecelik fiyatı oldukça pahalı olan lüks bir otelde ertesi güne kadar konakladılar.

        6

        McPartlin ve Corbett'e yakın kaynakların anlattığına göre çift, aslında yurt dışında evlenmeyi planlıyordu. Fakat koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle bu kararlarını değiştirip, İngiltere'de evlenmek zoruda kaldılar.

        İkili, ayrıca düğünün ardından geceliği 5 bin sterlin olan balayı suitinde konakladı. McPartlin ile Corbett, düğün öncesinde de bir villaya taşınmıştı.

        7

        İKİSİ DE EVLİYDİ

        Ant McPartlin ile Anne Marie Corbett'in ilişkisi uzun süre konuşulmuştu. Bunun nedeni ise bir dönem birlikte çalışan ikilinin başkalarıyla evli olmasıydı. İngiliz sunucu, Lisa Armstrong ile 11 yıllık evliliğini 2018'de bitirmişti. Corbett de Ant McPartlin boşandıktan birkaç ay önce de iki çocuğunun babasından boşanmıştı.

        8

        2020 YILINDA NİŞANLANMIŞLARDI

        McPartlin ile Corbett, 2019'da Wimbledon'da satın aldıkları lüks evde birlikte yaşamaya başlamıştı. Çift, 2020 yılının Noel tatilinde evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ