Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Arda Turan'dan Aslıhan Doğan'a: Örf ve adet bilen bir kadınsın - Magazin haberleri
        1

        Galatasaray'da forma giyen futbolcu Arda Turan, önceki gün eşi Aslıhan Doğan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Hakkında merak edilenleri anlatan Turan, kendisini tek kelimeyle "adaletli" olarak nitelendirdi.

        2

        "BABA OLDUKTAN SONRA DAHA SAKİNİM"

        Baba olduktan sonraki değişimi hakkında konuşan 34 yaşındaki futbolcu, "Daha sakin ve daha uysalım. Daha alttan alan ve kavgacı olmayan biri... Çok kabul etmediğim bir şey ama baba olduktan sonra "Aman bunu da ben mi düzelteceğim?" diyorsun. Gençken her haksızlığa karşı geleyim halindeydim. Türk toplumunu ne olursa olsun çok seviyorum ama bizim toplumumuza bir şey anlatmak çok zor. Sen bile bazen "Nasıl yanlış anlaşılıyorsun?" diyorsun. Bir şeyi düzeltmeye, anlatmaya uğraşmıyorum" ifadelerini kullandı.

        3

        "İYİ ÖZELLİKLERİMİ DOĞRU YERDE KULLANAMIYORUM"

        Öz eleştiride de bulunan Turan, "Çok sevdiğim birisiyle geçen konuşurken bana, 'Çok cesaretlisin, liderlik özelliklerin var, merhametlisin' derken, ben de havaya giriyorum tabii, 'Bunlar çok güzel özellikler ama doğru yerde kullanıldığı zaman bir manası var' dedi. O dönemde söylediğinde "Bunların hepsini yanlış yerde kullandın" demişti. Sevdiğim özelliklerim var ama gereksiz yerde cesaret, liderlik yapacağım diye cengaverlik... Benimle ilgili öz eleştiri yapılacaksa; iyi özelliklerimi doğru yerde kullanamıyorum. O yüzden de kötü gözüküyor." diye konuştu.

        4

        "ANNEMİN AYAKKABILARINI GİYDİRDİĞİNİ GÖRDÜM"

        Daha sonra eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Turan, "Farklı kültürlerde yetişsek de örf ve adet bilen bir kadınsın. Geçen gün annemin ayakkabılarını giydirirken gördüm... Annem bel fıtığı ameliyatı olduğu için giyemiyordu. Çok duygulandım. Yeniden sana teşekkür ediyorum." dedi.

        5

        Arda Turan, eşinin, "İleride iki çocuğunun da futbolcu olmasını ister misin?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

        Tabii ki futbolcu olmalarını isterim... Kişisel gelişimleri için de bu çok önemli... Ailesiyle konuşamayacağı şeyleri takım arkadaşlarıyla konuşabilirler, spor yaparken cesaret edebilirler ve kendi kişiliklerini geliştirebilirler. Profesyonel sporcular olmasalar bile sporun içinde olmalarını çok isterim.

        6

        11 Mart 2018 yılında evlenen Aslıhan Doğan-Arda Turan çiftinin, Hamza Arda, Asil Aslan adında iki çocuğu bulunuyor.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ