Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı ve ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? 2022 İÜ AUZEF sonuçları hızlı sorgulama
        1

        AUZEF sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorusu gündemdeki yerini koruyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim fakültesi öğrencileri 4-5 Haziran tarihlerinde düzenlenen final sınavı sonrasında sonuç açıklanma tarihini araştırıyor. Sınavın sonucu AKSİS kullanıcı adı ve şifresiyle görüntülenebilecek. İşte, konuya ilişkin merak edilen soruların yanıtı...

        2

        AUZEF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

        AUZEF final sınavlarının ilk oturumu 4 Haziran Cumartesi günü saat 09.30'da gerçekleştirildi. Sınavlar yeni gerçekleştirildiği için henüz AUZEF soru ve cevapları yayınlanmadı.

        3

        AUZEF FİNAL SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

        AUZEF final sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında bilgi verilmedi. 16 - 17 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen ara sınav (vize) sonuçları 27 Nisan'da açıklanmıştı. Bu bilgiyle final sınavı sonuçlarının 10 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

        4

        AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

        Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir. Bitirme/bütünleme sınavında bu değerlerin altında not alan veya bu sınavlara girmeyen öğrenciler FF harf notu alarak başarısız sayılır.

        TELAFİ SINAVLARI NE ZAMAN?

        AUZEF Bahar Dönemi telafi sınavları 02 - 03 Temmuz 2022 tarihlerinde uygulanacak.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ