Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aybüke Pusat ile Furkan Andıç sarmaş dolaş! - Magazin haberleri
        1

        Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, 2019'da birlikte rol aldıkları dizide senaryo gereği iki sevgiliyi canlandırıyordu. Pusat ile Andıç'ın özel hayatlarında da sık sık vakit geçirmesi aşk dedikodularının ortaya atılmasına sebep olmuştu.

        2

        Bu dedikodu, Dilan Çiçek Deniz ile yakın arkadaş olan Aybüke Pusat’ın dostluğunu bitirmişti. Çünkü Andıç, bir dönem de Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamıştı.

        3

        Rol aldıkları dizi final yaptıktan sonra Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'ın havaalanında birlikte görüntülenmesi aşk dedikodularını daha da alevlendirmişti. Pusat ve Andıç'ın birlikte tatile gittiği iddia edilmişti. İkilinin bu samimi fotoğrafı da hayranları tarafından çekilmişti.

        4

        "SADECE ARKADAŞIZ"

        Hakkında çıkan aşk haberleri hakkındaki sessizliğini bozan Aybüke Pusat, "Furkan ile ilişkimiz yok. Diziden de yakın arkadaşımız bildiğiniz gibi. Yakın arkadaşlarımızla yaptığımız bir planımız vardı, tatile gittik. Şaşkınlık geçiriyorum gerçekten. Sadece arkadaşız" demişti.

        5

        Mayıs ayında İtalya'da tatil yapan çift, Türkiye'ye dödükten hemen sonra bir davete katıldı. Eğlenen aşıklardan Pusat, bir ara sevgilisinin kucağına atladı. O anlar ise davetlilerin objektiflerine böyle yansıdı.

        6

        ARKADAŞINI SİLDİ

        Dilan Çiçek Deniz, 2014'te katıldığı Miss Turkey'de ikinci, Aybüke Pusat ise dördüncü seçilmişti. Yarışmanın birincisi Amine Gülşe olmuştu.

        Dilan Çiçek Deniz, aynı dizide rol alan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'ın yakınlaşmasına sinirlenmişti. Oyuncu, yakın arkadaşını sosyal medya hesabından silmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ