Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AYT soruları ve cevapları yayınlandı mı? ÖSYM 2023 AYT Türk Dili Edebiyatı, Sosyal Bilimler, Matematik, Fen Bilimleri cevap anahtarı kitapçığı PDF İNDİR
        1

        AYT soruları ve cevap anahtarı... 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci gün oturumu yapılıyor. Adaylar, ikinci gün ilk oturumunda Alan Yeterlilik Testi'nde (AYT) yer alan Türk Dili ve Edebiyatı-Sosyal Bilimler-1, Sosyal Bilimler-2, Matematik ile Fen Bilimleri sorularına cevap verdi. AYT'ye katılım gösteren adaylar, ÖSYM'nin açıklayacağı AYT soruları ve cevap anahtarı kitapçığı için beklemeye koyuldu. Zira AYT soruları ve cevapları ile öğrenciler sınavda alabilecekleri puan için bir tahminde bulunabilecek. Bilindiği gibi, her yıl olduğu gibi bütün oturumların tamamlanmasının ardından AYT soruları ve cevapları ÖSYM tarafından PDF olarak açıklanıyor. Peki, 2023 AYT soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? AYT sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı nasıl görüntülenir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

        2

        AYT SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

        Alan Yeterlilik Testi (AYT) soruları ve cevap anahtarı kitapçığı henüz açıklanmadı.

        3

        Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın bütün oturumlarının tamamlanmasının ardından AYT soruları ve cevaplarının ÖSYM tarafından açıklanması bekleniyor.

        AYT soruları ile cevap anahtarı açıklanır açıklanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz.