Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım: Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır - Fenerbahçe Haberleri

        Başkan Aziz Yıldırım, F.Bahçe Dergisi’nin şubat ayı sayısında yer alan yazısında teknik direktör Kocaman yönetimindeki ekibe güvendiğini belirtti. Takımın ikinci yarıya iyi bir giriş yaptığını ifade eden Yıldırım, “Hepsinin yolu açık, şansı bol olsun. İnanıyorum ki 20. şampiyonluğumuzu, özverili ve meşakkatli çalışmalarımızın ardından hep birlikte kutlayacağız” şeklinde görüş belirtti. Başkanlıktaki 20. yılını doldurmak üzere olduğuna değinen Aziz Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

        ‘FENERBAHÇE AMANSIZ SEVDA’

        “20 yıl... Kongre salonuna girişim, oy kullanışım, 1 oy farkla dünyanın en güzel kulübüne başkan oluşum, o an içerisinde bulunduğum heyecan dün gibi aklımda. Fenerbahçe sevgim, bu camiaya karşı taşıdığım saygı ve sorumluluk duygusu en az o günkü kadar yoğun. 20 yıl içerisinde, yolumuz Metris’ten de geçti, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinden de... Çağlayan’daki o hukukun zerresinin bulunmadığı mahkemelerden de geçti, UEFA yarı finalinden de... Ortalama bir ömre sığmayacak birçok iyi ve kötü anıyla, içimizde tek bir an azalmayan, sürekli olarak artan bir şey vardı bu zorlu yolda: Fenerbahçe’ye duyduğum o amansız, iflah olmaz sevda... Bizzat şahidi olduğum bu uzun yolda, Fenerbahçe’sine sahip çıkan milyonlarca taraftarımıza milyonlarca kez teşekkürlerimi sunuyorum.”

        ‘MADDİ DESTEKTE BULUNMASI İÇİN GÖREV VERDİK’

        Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve bir dönem Fenerbahçe başkan adayı da olan Mehmet Ali Aydınlar’ın sahibi olduğu Acıbadem Grubu’yla yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan başkan Aziz Yıldırım, “Takımımızın yeni forma göğüs sponsoru Acıbadem Grubuna teşekkür ediyorum. Kendisine kulübü- müze maddi destekte bulunması için görev verdiğimiz Sayın Mehmet Ali Aydınlar’a ticari hiçbir karşılık beklemeden göreve icabet ettiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Söz konusu Fenerbahçe ise geri kalan her şey bizim için teferruattır” ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ