Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bade İşçil: Şu an anne değilim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Bade İşçil, önceki gün Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ve Kadın Hastalıkları bölümüne başvurduğunu ifade eden İşçil, "Anne olduğum için rutin kontrole geldim" dedi.

        2

        "ŞU AN ANNE DEĞİLİM"

        Malkoç Sualp ile evliliğinden Azur adında bir oğlu bulunan Bade İşçil, "Anne olduğum için" sözünün "Hamile" şeklinde algılanmaması için, "Şu an anne değilim. Yanlış anlaşılmasın" açıklamasını yapma gereği duydu.

        37 yaşındaki ünlü oyuncu, ayrıca, "Sonunda aşım çıktı. Aşımı yaptırmaya gidiyorum" dedikten sonra, hızla oradan uzaklaştı.

        3

        "TURNAYI GÖZÜNDEN VURMADIK" DEMİŞTİ

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda oyuncunun, "İşimizi özledik. Özgür olmayı, para kazanmayı özledim. Kaç senedir çalışmıyorum. Çok şükür, kendi yağımda kavruluyorum. Ödemeleri denkleştirerek, bir şekilde geçiniyoruz. Biz öyle turnayı gözünden vurmadık, o kadar açılamadık" sözleri dikkat çekmişti.

        4

        "MANTIKLI OLAN KÜÇÜLMEYE GİTMEK"

        İşçil, ardından pandemi nedeniyle yaptığı, "Kendi yağımızda kavuruluyoruz" sözlerine açıklık getirmişti.

        Ünlü isim, "Allah'a şükür yani. Ne açıktayız, ne bir şeyiz ama benim öyle yüzlerce evim falan yok. Olana da Allah bereket versin. Şimdi bu durumun nereye kadar devam edeceğini bilmiyorsak ekonomik davranmak gerek. Mantıklı olan küçülmeye gitmek. Henüz önümüzü görmüyoruz. Zenginin de, normal insanın da..." şeklinde konuşmuştu.

        5

        "SAĞLIKLI BULMUYORUM"

        İşçil, muhabirlerin pandemi döneminde dizilerdeki öpüşme sahneleri hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine, "Oyuncu oyunculuk gereği her şeyi yapabilir. İş oraya gelene kadar sonuçta aynı ortamdalar, ben şu an sağlıklı bulmuyorum" demişti.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ