Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Sosyal Güvenlik Personel alımı Bakan Koca müjdeyi verdi: Bilkent Şehir Hastanesi 12 bin personel alımı! Başvuru şartları neler? - Sosyal Güvenlik Haberleri

        Sağlık Bakanlığı kendi bünyesindeki şehir hastanelerinde istihdam ettirmek üzere toplamda 12 bin sağlık personel alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı Şehir Hastaneleri personel alımına dair müjdeli haber Bakan Koca'dan geldi. Peki,Bilkent Şehir Hastanesi 12 bin personel alımı başvuru şartları neler? Kadro dağılımı nasıl olacak?

        BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ HANGİ KADROLARDA ALIM YAPACAK?

        AnkaraŞehir Hastanesi tarafından yayınlanan iş ilanları şöyle;

        Hemşire, doktor, özel güvenlik görevlisi, çağrı merkezi görevlisi, oda destek personeli, tıbbi sekreter, resepsiyon görevlisi, aşçı, kepçeci, meydancı, depo personeli, engelli personel, ambulans şoförü, hasta bakıcı, eczacı, ameliyathane teknisyeni, ameliyathane hemşiresi, eski hükümlü işçi, hasta kabul sekreteri gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor.

        REKLAM

        İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu veüniversitemezunu bay bayan, deneyimli deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunuyor.

        İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

        Bilkent Şehir Hastanesi bünyesinde çalışacak olan personellerin bir kısmı, şehir hastanesinin açılması sebebi ile kapanmak durumunda kalan diğer hastanelerdentransferedilecek. Geriye kalan kadro ve pozisyonlar için ise başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Ankara İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine müracaat ederek, iş başvuru formu doldurabilirsiniz. Akabinde kurumun insan kaynakları yapmış olduğunuz iş başvurusunu detaylı olarak incelemekte ve başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar kurum bünyesinde çalışma imkanı elde edecekler.

        Öte yandanAnkaraBilkent Şehir Hastanesi’ne alımların yapılacağı bazı alanlar şöyle;

        - 664 kişi hasta yönlendirme ve danışma(tıbbi sekreter, resepsiyon, refakat, hasta taşıma),

        - 55 kişi çağrı merkezi görevlisi,

        - 313 kişi oda destek personeli

        REKLAM

        - 500 kişi mutfak personeli(aşçı, aşçı yardımcısı, kepçeci, bulaşıkçı, meydancı, depo personeli

        - 978 kişi temizlik personeli (hastane ve hastanede temizlik süreçleri)

        - 450 kişi hastane güvenliği

        - 62 kişi otopark personeli alınacak

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ