Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Başakşehirli taraftarlardan istek: "Fatih Terim ismi stattan kaldırılsın" - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor TotoSüper Lig'in büyük bölümünü önde götürmesine rağmen son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından 33. haftadaki Galatasaray deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle şampiyonluğu sarı-kırmızılılara kaptıran Başakşehir'de taraftarlardan yönetime Fatih Terim isteği geldi.

        Stadının adı 3. İstanbul Fatih Terim Stadı olan turuncu-lacivertlilerin taraftarları, gergin atmosferde geçen maçta çıkan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fatih Terim'in isminin, statlarından kaldırılmasını istedi.

        Stadyum önünde bir pankart açan taraftarlar, Fatih Terim'in yüzünün bulunduğu görsele çarpı işareti atarken "Sahte kabadayının ismini stadımızda istemiyoruz" ifadelerini kullandı. Taraftarların, Başakşehir yönetim kuruluna da bu doğrultuda bir talepte bulunduğu öğrenildi.

        Başakşehir Kulübü'nün de stattan Fatih Terim ismini kaldırmak için harekete geçtiği belirtildi. Yönetim, yapacağı ilk toplantıda bu konuyu değerlendirip karar alacak ardından da TFF ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne başvuracak.

        Başakşehirli taraftarların paylaşımı şöyle:

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ