Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bay Becerikli kimdir, öldü mü ve son durumu nasıl? Bay Becerikli (Mister Maker) Phil Gallagher sağlık durumu nasıl, neden öldü?
        1

        Phil Gallagher, ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde Mister Maker, yani Bay Becerikli lakabı ile tanındı. Gallagher, bir süredir de en çok merak edilen kişiler arasında bulunuyor. Sosyal medyanın iddialarına göre, "Mister Maker hayatını kaybetti." Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken Bay Becerikli kimdir ve öldü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Phil Gallagher hayranları, ünlü ismin son hali ve sağlık durumu hakkında detayları öğrenmeye çalışıyor. Peki, sosyal medyada dolaşan Phil Gallagher öldü iddiaları doğru mu? Bay Becerikli kimdir, son hali ve sağlık durumu nasıl? İşte, detaylar...

        2

        PHIL GALLAGHER (BAY BECERİKLİ) KİMDİR?

        Bay Becerikli karakter adıyla bilinen yani orijinal adıyla Mister Maker İngiliz bir eğlence pogramıdır. Bay Becerikli, 23 Şubat 2008 yılında çocuklar için yayınlanan bir eğlence belgeseli olarak 3 sezon ekranlarda kaldı. Yani Bay Becerikli toplam da 60 bölüm yayınlandı.

        Programın sunuculuğunu Bay Becerikli ismiyle Phil Gallagher yapmaktaydı. Bu programda çocuklar Mister Maker'dan yardım alır ve ortaya eğlenceli işler çıkarırlardı.

        3

        BAY BECERİKLİ ÖLDÜ MÜ?

        Çocuklar için yayınlanan eğlence belgeseli Bay Becerekli karakteri Phil Gallagher tarafından canlandırılmıştı. Sosyal medyada ünlü ismin hayatını kaybettiği iddia edilse de henüz bir açıklama yapılmadı.